Stoiximan Super League

Τοτσέ, ο «εκλεκτός» του Φερέιρα!

Σε μια γνώριμή του… πλάτη γέρνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, προκειμένου να στηριχθεί μετά τη φυγή του Σισέ -και να της φορέσει το νούμερο «9» που εκείνος άφησε ορφανό! Κατόπιν εισηγήσεως του Πορτογάλου -που τον είχε βάλει σημάδι από τότε που ήταν στη Μάλαγα- ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Χοσέ Βερντού Νικολάς (ή απλά «Τοτσέ»), προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή!

Σε μια γνώριμή του… πλάτη γέρνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, προκειμένου να στηριχθεί μετά τη φυγή του Σισέ -και να της φορέσει το νούμερο «9» που εκείνος άφησε ορφανό!

Κατόπιν εισηγήσεως του Πορτογάλου -που τον είχε βάλει σημάδι από τότε που ήταν στη Μάλαγα- ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Χοσέ Βερντού Νικολάς (ή απλά «Τοτσέ»), προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή!

Ο 28χρονος Τοτσέ αγωνίζεται την τελευταία διετία στη Segunda Division με τα χρώματα της Καρταχένα (περνώντας πριν και από τις Νουμάνθια, Έρκουλες, Βαγιαδολίδ και Αλμπαθέτε). Καταφέρνοντάς τα αρκετά καλά, λοιπόν, με τη φανέλα της (σε 74 συμμετοχές, 37 γκολ -με τα 16 απ’ αυτά πέρυσι και 21 πρόπερσι) και μένοντας ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι, μπήκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων -μεταξύ των οποίων, όπως αποδεικνύεται, και ο Παναθηναϊκός.

Όχι ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα χρειαζόταν συστάσεις… Άλλωστε, γνωρίζει (και έχει πολύ καλή άποψη) για τον Ισπανό φορ από την περίοδο που ο ίδιος ήταν προπονητής στη Μάλαγα. Αφού, δεν… πρόλαβε να τον φέρει εκεί, λοιπόν, υπό τις οδηγίες του (όπως είχε γίνει γνωστό ότι επιθυμούσε), έκρινε ότι μπορεί -και αξίζει τον κόπο- να το κάνει τώρα, προκειμένου να καλύψει το τεράστιο κενό που υπάρχει στην επίθεση του Παναθηναϊκού μετά την αποχώρηση του Σισέ.

Το αν θα το καταφέρει θα κριθεί από την έκβαση των συζητήσεων που (όπως αποκαλύπτει και η «Sportday» που δημοσιεύεται σήμερα) ήδη έχει η διοίκηση των «πράσινων» με τον παίκτη -και οι οποίες δεν αποκλείεται να έχουν τελικό αποτέλεσμα ακόμα και μέσα στην Τετάρτη.

Δείτε τον Τοτσέ εν δράσει

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x