Koriopolis

Την άλλη Τετάρτη στο σκαμνί!

Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας θα βρεθούν την Τετάρτη, 20/7 στις 16:00, οι ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, ο πρόεδρος της πρώτης, Αχ. Μπέος (δια δικηγόρου) και ο πρώην προπονητής της δεύτερης, Γ. Παπακώστας. Οι προαναφερόμενοι κλήθηκαν σε απολογία βάσει των πειθαρχικών διώξεων που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και κατηγορούνται για "δωροδοκία" και "στοιχηματισμό", με συνυπευθυνότητα των ομάδων.

Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας θα βρεθούν την επόμενη Τετάρτη, 20/7 και ώρα 16:00, οι ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, ο πρόεδρος της πρώτης, Αχιλλέας Μπέος (δια του δικηγόρου του) και ο πρώην προπονητής της δεύτερης, Γιάννης Παπακώστας.

Οι προαναφερόμενοι κλήθηκαν σε απολογία βάσει των πειθαρχικών διώξεων που άσκησε την Τρίτη 13/7 ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ και κατηγορούνται για "δωροδοκία" και "στοιχηματισμό", με συνυπευθυνότητα των ομάδων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Τετάρτη 20-07-2011 και ώρα 16:00 τις παρακάτω ΠΑΕ:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αχιλλέα Μπέο (Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου): «Βάσει των αναφερομένων στην από 12/7/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ καλείσθε ενώπιον μας την Τετάρτη, 20-7-2011 και ώρα 16:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη.

Β) ΠΑΕ Καβάλα, Ι.Παπακώστα (προπονητή ποδοσφαίρου): «Βάσει των αναφερομένων στην από 12/7/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ καλείσθε ενώπιον μας την Τετάρτη, 20-7-2011 και ώρα 16:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x