Stoiximan Super League

Πορτίγιο: «Γιατί όχι στην ΑΕΚ»;

Κάθε άλλο παρά αρνητικός στην προοπτική να αγωνιστεί στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Χαβιέ Πορτίγιο. Ο Ισπανός επιθετικός τόνισε ότι γνωρίζει την «Ένωση» -τόσο λόγω του Μανόλο Χιμένεθ, όσο και λόγω της «κόλασης» που δημιουργούσαν στο παρελθόν οι φίλοι της με ομάδες από τη χώρα του. Γι’ αυτούς τους λόγους, λοιπόν, τη χαρακτήρισε «πολύ καλή επιλογή» και τόνισε ότι δεν θα είχε κανένα ενδοιασμό να αγωνιστεί σ’ εκείνη -εφόσον υπάρξει έμπρακτο ενδιαφέρον.

Κάθε άλλο παρά αρνητικός στην προοπτική να αγωνιστεί στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Χαβιέ Πορτίγιο.

Ο Ισπανός επιθετικός τόνισε ότι γνωρίζει την «Ένωση» -τόσο λόγω του Μανόλο Χιμένεθ, όσο και λόγω της «κόλασης» που δημιουργούσαν στο παρελθόν οι φίλοι της με ομάδες από τη χώρα του.

Γι’ αυτούς τους λόγους, λοιπόν, τη χαρακτήρισε «πολύ καλή επιλογή» και τόνισε ότι δεν θα είχε κανένα ενδοιασμό να αγωνιστεί σ’ εκείνη -εφόσον υπάρξει έμπρακτο ενδιαφέρον.

Μιλώντας στο «aek365», ο Πορτίγιο επιβεβαίωσε ότι «μένω ελεύθερος από την Έρκουλες επειδή υποβιβάστηκε στην Segunda Division και είναι αλήθεια ότι ψάχνω για ομάδα». Ερωτώμενος, λοιπόν, για το αν αυτή θα μπορούσε να είναι η ΑΕΚ τόνισε ότι «βέβαια, θα ήταν μία πολύ καλή επιλογή» και εξήγησε τους λόγους:

«Όλοι στην Ισπανία γνωρίζουμε τον Μανόλο Χιμένεθ και θα ήταν εξαιρετικό να συνεργαζόμουν μαζί του. Η ΑΕΚ είναι μία από τις σημαντικές και σπουδαίες ομάδες της Ελλάδας. Θυμάμαι τις αναμετρήσεις της με τις ισπανικές ομάδες και την “κόλαση” που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας».

Αφού ξεκαθάρισε, λοιπόν, ότι «δεν θα είχα κανέναν ενδοιασμό να αγωνιστώ στην ΑΕΚ», πέταξε… σ’ εκείνη το μπαλάκι, τονίζοντας πώς «αν υπάρξει επαφή και μια ικανοποιητική πρόταση, δεν θα έχω λόγο να αρνηθώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x