Stoiximan Super League

Άλλοι έρχονται, άλλοι… δεν φεύγουν

Στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ θα ενσωματωθούν το μεσημέρι της Πέμπτης οι Όλοφ Μέλμπεργκ και Ντένις Ρόμενταλ. Πλησιάζει ο Φραν Γέστε, σε αντίθεση με τον Κάρλος Σάντσες. Διαφωνία με Κατσικογιάννη και Γ. Παπαδόπουλο για τη λύση των συμβολαίων τους.

Στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ θα ενσωματωθούν το μεσημέρι της Πέμπτης οι Όλοφ Μέλμπεργκ και Ντένις Ρόμενταλ. Ο Σουηδός αμυντικός και ο Δανός εξτρέμ είχαν επιπλέον άδεια λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες, αλλά πλέον οι διακοπές ολοκληρώθηκαν και για αυτούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έλεγαν όχι σε κάποια πρόταση για την παραχώρηση του Μέλμπεργκ ή του Ρόμενταλ. Αμφότεροι δεσμεύονται με υψηλά συμβόλαια και ειδικά για τον δεύτερο θα ήταν θετικοί σε ενδεχόμενη πώλησή του, αφού δεν έχει προσφέρει τα προσδοκώμενα. Αντίθετα, όλοι είναι ικανοποιημένοι από την προσφορά του Μέλμπεργκ, αλλά η ηλικία και οι πολύ ψηλές απολαβές του θα ήταν δύο λόγοι για να παραχωρηθεί.

Πρώτα ο… Γέστε

Ο Φραν Γέστε συμπληρώνει στην παρούσα φάση τις περισσότερες πιθανότητες για να γίνει το επόμενο απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο 31χρονος μέσος μπορεί να εξασφαλίσει την ελευθερία του από την Αλ Γουάσλ και πιθανότατα θα υπογράψει για 1+1 χρόνια.

Αντίθετα, στασιμότητα υπάρχει στο θέμα του Κάρλος Σάντσες. Η Βαλενσιέν εξακολουθεί να μην ανοίγει τα χαρτιά της, περιμένοντας προφανώς να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις ο Κολομβιανός μέσος στο Κόπα Αμέρικα για να τον παραχωρήσει με πολύ περισσότερα χρήματα από τα 2,7 εκατ. ευρώ των πρωταθλητών Ελλάδος. Η υπομονή των ανθρώπων του Ολυμπιακού εξαντλείται και πιθανώς να στραφεί σύντομα σε άλλες επιλογές για τη θέση.

Δεν τα βρήκαν με Κατσικογιάννη και Γ. Παπαδόπουλο

Άκαρπες ήταν οι επαφές που έγιναν την Τρίτη ανάμεσα στη διοίκηση του Ολυμπιακού και τους Γιώργο Κατσικογιάννη και Γιάννη Παπαδόπουλο. Στον 23χρονο μέσο προτάθηκε να λύσει το συμβόλαιό του χωρίς αποζημίωση, αλλά εκείνος ζήτησε ένα μέρος των χρημάτων από τα δύο εναπομείναντα χρόνια του συμβολαίου του. Ο 22χρονος άσος με τη σειρά του είχε ανάλογη απάντηση στην αντίστοιχη πρόταση που του έγινε.

Οι δύο παίκτες (που είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Πανιωνίου) συνεχίζουν προπονήσεις στου Ρέντη μαζί με Σοϊλέδη, Επστάιν, Νέμεθ και Βασιλόγιαννη. Πλέον περιμένουν την επόμενη κρούση από τη διοίκηση, καθώς παρουσιάζονται ανένδοτοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x