Koriopolis

Κούγιας: «Αντί να είναι στη φυλακή… ο Τραυλός κάνει εκατομμύρια»!

Άμεση ήταν η απάντηση του Αλέξη Κούγια στον Άγγελο Τραυλό, που, νωρίτερα, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM, είχε χαρακτηρίσει τον γνωστό ποινικολόγο . Ο κ. Κούγιας μίλησε στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας και τόνισε: «Αντί ο κ. Τραυλός να είναι στη φυλακή… κάνει εκατομμύρια»! Ακούστε όλα όσα είπαν Τραυλός και Κούγιας στη Web TV του sport-fm.gr!

Άμεση ήταν η απάντηση του Αλέξη Κούγια στον Άγγελο Τραυλό, που, νωρίτερα, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM, είχε χαρακτηρίσει τον γνωστό ποινικολόγο «πελάτη των ΜΜΕ».

Ο κ. Κούγιας μίλησε στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας και τόνισε: «Αντί ο κ. Τραυλός να είναι στη φυλακή… κάνει εκατομμύρια! Αντί να κρυφτούν για να γλιτώσουν, σαν τα ποντίκια σε λαγούμια, κάθονται και λένε αυτά τα πράγματα»!

Τα κυριότερα αποσπάσματα όσων είπε ο Αλέξης Κούγιας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Δεν έχω καμία αντιδικία με τον κ. Τραυλό. Είμαι μάρτυρας κατηγορίας της υπόθεσης. Είμαι μάρτυρας με ονοματεπώνυμο κι όχι προστατευόμενος. Άλλοι ήταν αυτοί που μπήκαν στο καθεστώς προστασίας μαρτύρων… Εγώ είμαι ο κύριος μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση των στημένων ματς. Και για αυτό καλούμαι από όλους! Κατά πολύ, από τη δική μου κατάθεση θα αποφασίσει το δικαστήριο. Δεν ήθελα ποτέ να είμαι μάρτυρας… εκ του ασφαλούς. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα! Επειδή έχω την πεποίθηση ότι ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα, που εφαρμόζονται οι νόμοι. Είμαι 35 χρόνια ποινικολόγος και δεν έχω δει άδικη απόφαση. Δεν έχω δει έντιμο άνθρωπο να έχει υποστεί κάτι στη ζωή του.

Όσο για τον κ. Τραυλό, παραπέμπεται για κακουργήματα, που επισύρουν ποινή κάθειρξης, τουλάχιστον, πέντε ετών. Κι επειδή κατηγορείται και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κινδυνεύει από πέντε έως δέκα χρόνια. Αντί ο κ. Τραυλός να είναι στη φυλακή… κάνει εκατομμύρια! Αντί να κρυφτούν για να γλιτώσουν, σαν τα ποντίκια σε λαγούμια, κάθονται και λένε αυτά τα πράγματα.

…αν δεν ήσουν στην παρέα τους, ήσουν αποτυχημένος, γραφικός… Ανέβαιναν τις κατηγορίες σαν ασανσέρ! Φανταστείτε τον επιτυχημένο παράγοντα Τσακογιάννη, τον Μπέο, τον Κανελλάκη… Όλους αυτούς.

Η Παναχαϊκή δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία των στημένων! …χάσαμε την άνοδο από την Ηλιούπολη, οι αντίπαλοι της οποίας, για κάποιο λόγο… τραυματίζονταν. Σε ένα ματς με το Αιγάλεω, που στον πάγκο του καθόταν ο Χατζάρας, τραυματίστηκαν λίγο πριν την έναρξη έξι ποδοσφαιριστές…


Όλες οι δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας, στη Web TV του sport-fm.gr!



Και όλα όσα είπε ο Άγγελος Τραυλός, λίγο νωρίτερα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x