Koriopolis

Τσακογιάννης: «Είναι στημένη η δίκη»!

Έξαλλος, από όσα κατέθετε ο Αλέξης Κούγιας -με τον οποίο είχε και φραστικό επεισόδιο- ο Γιώργος Τσακογιάννης αποχώρησε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β' και Γ' Εθνικής, όπου απολογούταν! «Έχετε, ήδη, βγάλει την απόφαση. Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε εδώ! Θέλω να φύγω», είπε ο ιδιοκτήτης της Ηλιούπολης και φεύγοντας, φώναξε στους δημοσιογράφους: «Είναι στημένη η δίκη. Όλα είναι στημένα για να σωθεί ο Κούγιας»!

Έξαλλος, από όσα κατέθετε ο Αλέξης Κούγιας -με τον οποίο είχε και φραστικό επεισόδιο- ο Γιώργος Τσακογιάννης αποχώρησε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β' και Γ' Εθνικής, όπου απολογούταν!

«Έχετε, ήδη, βγάλει την απόφαση. Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε εδώ! Θέλω να φύγω», είπε ο ιδιοκτήτης της Ηλιούπολης και φεύγοντας, φώναξε στους δημοσιογράφους: «Είναι στημένη η δίκη. Όλα είναι στημένα για να σωθεί ο Κούγιας»!

Το… μπάχαλο ξεκίνησε όταν ο Νικολόπουλος -ποδοσφαιριστής της Ηλιούπολης- ρώτησε (με σκωπτικό ύφος) τον Αλέξη Κούγια αν του είχε κάνει πρόταση παλιότερα, να τον πάρει στην ομάδα του, με τον πρόεδρο της Παναχαϊκής να του απαντάει αρνητικά και τον παίκτη να τον αποκαλεί ψεύτη!

Αμέσως, ο γνωστός ποινικολόγος χαρακτήρισε τον Νικολόπουλο ως τον «πιο βρώμικο παίκτη του ελληνικού πρωταθλήματος», για να… ξεσπάσει ο Τσακογιάννης!

Απευθυνόμενος στο δικαστή, φώναξε: «Έχετε, ήδη, βγάλει την απόφαση. Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε εδώ! Θέλω να φύγω» και αποχώρησε συνοδεία ανδρών της αντιτρομοκρατικής!

Φεύγοντας, μάλιστα, φώναξε στους δημοσιογράφους: «Είναι στημένη η δίκη. Όλα είναι στημένα για να σωθεί ο Κούγιας»!

Ο τελευταίος κατέθετε επί μιάμιση ώρα(!), κι ενώ η διαδικασία είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x