Stoiximan Super League

Φόρα κι εσύ… Γκούντγιονσεν, μπορείς!

Τη φανέλα που θα… φορεθεί φέτος περισσότερο από κάθε άλλη στο ΟΑΚΑ θα μπορούν να προμηθεύονται από αύριο οι ΑΕΚτζήδες! Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, από την Τρίτη θα διατίθενται στα ΑΕΚ Shop οι επίσημες εμφανίσεις της «Ένωσης» για τη νέα σεζόν -με εκείνες του «Ice Man» να αναμένονται (όπως είναι λογικό) πώς και πώς από τους «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους.

Τη φανέλα που θα… φορεθεί φέτος περισσότερο από κάθε άλλη στο ΟΑΚΑ θα μπορούν να προμηθεύονται από αύριο οι ΑΕΚτζήδες!

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, από την Τρίτη θα διατίθενται στα ΑΕΚ Shop οι επίσημες εμφανίσεις της «Ένωσης» για τη νέα σεζόν -με εκείνες του «Ice Man» να αναμένονται (όπως είναι λογικό) πώς και πώς από τους «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους.

Σημειώνεται ότι το σχέδιο στις δύο πρώτες φανέλες που θα χρησιμοποιεί η ΑΕΚ (και οι οποίες θα διατίθενται από αύριο) θα παραμείνει ίδιο με πέρυσι (κίτρινη η μία, ριγέ η άλλη).

Η τρίτη, δε -που αρχικά είχε αποφασιστεί να είναι λευκή- θα είναι προσεχώς διαθέσιμη, αφού η Puma έδωσε στην ΑΕΚ ίδιο σχέδιο μ’ εκείνη του ΠΑΟΚ και η «Ένωση» ζήτησε (και ήδη υπάρχουν σχετικές συζητήσεις με την εταιρεία) να γίνουν αλλαγές πριν παραδοθεί στην κυκλοφορία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x