Stoiximan Super League

Προσφυγή στη FIFA ο Μπλάνκο

Τα δεδουλευμένα της περασμένης σεζόν αναμένεται να διεκδικήσει, προσφεύγοντας στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία, ο Ίσμαελ Μπλάνκο, σύμφωνα με τη Sportday. Η ΑΕΚ χρωστάει στον Αργεντινό επιθετικό τα 2/3 του συμβολαίου του, το οποίο ανερχόταν στις 390.000 ευρώ, ενώ του οφείλονται και όλα τα πριμ. Προτάθηκε ο Φέτσης. Φιλικό με Ραντ στις 19:00 (CONN-X 3).

Τα δεδουλευμένα της περασμένης σεζόν αναμένεται να διεκδικήσει, προσφεύγοντας στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία, ο Ίσμαελ Μπλάνκο, σύμφωνα με τη Sportday.

Η ΑΕΚ χρωστάει στον Αργεντινό επιθετικό τα 2/3 του συμβολαίου του, το οποίο ανερχόταν στις 390.000 ευρώ, ενώ του οφείλονται και όλα τα πριμ.

Ο 28χρονος επιθετικός θα βάλει μπρος τη διαδικασία μόλις υπογράψει σε κάποια ομάδα, πιθανότατα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ή την Τουρκία, αφού έχει ζητήσει ήδη μέσω των εκπροσώπων του κάποια χρήματα, αλλά δεν κατάφερα να βρει λύση με την «Ένωση». Ο Μπλάνκο είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που καταφεύγει σε αυτήν τη λύση μετά τον Κρίστιαν Νασούτι.

Προτάθηκε ο Φέτσης

Στο μεταγραφικό κομμάτι, ο «Δικέφαλος» βρίσκεται σε αναζήτηση αμυντικού μέσου, μετά και το διαφαινόμενο «διαζύγιο» με τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ζητήσει την απόκτηση ενός «οχταριού» και ενός «εξαριού» και αν η πρώτη θέση καλύπτεται, όπως όλα δείχνουν με τον Μίτσελ, η δεύτερη παραμένει μέχρι στιγμής… ορφανή. Στην ΑΕΚ ψάχνουν τρόπο να αποδεσμευθεί ο Γκερέιρο και να πουληθούν οι Γκέντσογλου, Λεονάρντο και Μπερνς ώστε να ενισχυθεί κάπως το ταμείο της ομάδας και να γίνουν κάποιες κινήσεις, αφού το μπάτζετ είναι πλέον, σχεδόν, μηδενικό μετά και την απόκτηση του Έιντουρ Γκούντγιονσεν.

Όσο παραμένει, βέβαια, αυτή η κατάσταση, οι «κιτρινόμαυροι» θα ψάξουν για λύσεις με χαμηλό κόστος, κυρίως από τον ελληνικό χώρο. Μία λύση μπορεί να είναι ο Φώντας Φέτσης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Ο 20χρονος μέσος αγωνίζεται ως τη θέση που ψάχνει η ΑΕΚ, η οποία ωστόσο δεν είναι «ζεστή» προς το παρόν για την απόκτησή του.

Στο μεταξύ, ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει ακόμη μια ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό με τη Ραντ στις 19:00 (CONN-X 3).


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x