Ιταλία

«Όχι» της Μίλαν σε Τσέλσι για Πάτο

Αρνητική ήταν η απάντηση της Μίλαν στην πρώτη πρόταση που κατέθεσε η Τσέλσι για την απόκτηση του Αλεχάντρε Πάτο, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρει η “Corriere dello Sport”, οι Λονδρέζοι προσέφεραν στους πρωταθλητές της Serie A 25 εκατομμύρια ευρώ και έναν εκ των Νικολάς Ανελκά ή Σάλομον Καλού, με τους «ροσονέρι» να την κρίνουν απαράδεκτη.

Αρνητική ήταν η απάντηση της Μίλαν στην πρώτη πρόταση που κατέθεσε η Τσέλσι για την απόκτηση του Αλεχάντρε Πάτο, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρει η “Corriere dello Sport”, οι Λονδρέζοι προσέφεραν στους πρωταθλητές της Serie A 25 εκατομμύρια ευρώ και έναν εκ των Νικολάς Ανελκά ή Σάλομον Καλού, με τους «ροσονέρι» να την κρίνουν απαράδεκτη.

Με τον Αλέξις Σάντσες να έχει πάει στην Μπαρτσελόνα και τον Χαβιέ Παστόρε στην Παρί Σεν Ζερμέν για περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ, οι Μιλανέζοι θεωρούν ότι και για τον Βραζιλιάνο επιθετικό η τιμή θα πρέπει να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα. Οι «μπλε» πάντως αναμένεται να επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση, καταλήγει το δημοσίευμα.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x