Αγγλία

Forever… Young!

Ακόμα κι όταν βρίσκεται στα… θεμέλια -σαν νέα ομάδα που είναι- ακόμα κι όταν ο Ντε Χέα «αναγκάζει» τους οπαδούς της να αρχίσουν να σκέφτονται τον Φαν ντερ Σαρ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκει πάντα τον τρόπο! Οι «κόκκινοι διάβολοι», με εξαιρετική ενέργεια του Γιανγκ στο 81' και… αυτογκόλ του Ριντ, επικράτησαν 2-1 της Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς», στην πρεμιέρα της Premier League και έδειξαν ότι δεν θα αφήσουν κανέναν να τους πάρει τα σκήπτρα. Δείτε τα γκολ!

Ακόμα κι όταν βρίσκεται στα… θεμέλια -σαν νέα ομάδα που είναι- ακόμα κι όταν ο Ντε Χέα «αναγκάζει» τους οπαδούς της να αρχίσουν να σκέφτονται τον Φαν ντερ Σαρ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκει πάντα τον τρόπο!

Οι «κόκκινοι διάβολοι», με εξαιρετική ενέργεια του Γιανγκ στο 81' και… αυτογκόλ του Ριντ, επικράτησαν 2-1 της Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς», στην πρεμιέρα της Premier League και έδειξαν ότι δεν θα αφήσουν κανέναν να τους πάρει τα σκήπτρα στην Αγγλία!

Με το «καλημέρα», λοιπόν, στο Νησί, η Γιουνάιτεντ -εκμεταλλευόμενη τις ισοπαλίες των Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τσέλσι (περιμένει να δει τι θα κάνει και η μισητή αντίπαλός της, Σίτι, αύριο)- άφησε πίσω της δύο βαθμούς τις συνδιεκδικήτριές της στη «μάχη» του τίτλου!

Σε ό,τι αφορά το ματς με τους «μπάγκις», η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο, όπου -ειδικά μέχρι το 30'- είχε κλείσει τους γηπεδούχους στα καρέ τους.

Το γρήγορο γκολ του Ρούνεϊ (13') βοήθησε τους φιλοξενούμενους να… πάρουν φόρα, ενώ θα μπορούσαν να διπλασιάσουν -σε αρκετές περιπτώσεις- τα τέρματά τους.

Ωστόσο, σε μια από τις ελάχιστες καλές στιγμές που είχε στο πρώτο μέρος, η Γουέστ Μπρομ ισοφάρισε με τον νεοαποκτηθέντα (από τη Ρέντινγκ) Σέιν Λονγκ (37'), ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του.

Ένα γκολ, για το οποίο φέρει ευθύνη ο Ντε Χέα (έπεσε λίγο… ατσούμπαλα), που κάνει δεύτερη σερί… γκέλα -μετά από εκείνη κόντρα στη Σίτι, στον τελικό του Community Shield- και αρχίζει να ανησυχεί τους φίλους της Γιουνάιτεντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ήταν και πάλι καλύτεροι, αλλά χρειάστηκαν μία κόντρα, τελικά, για να πάρουν τη νίκη. Ο Γιανγκ, που αποκτήθηκε από την Άστον Βίλα και ήταν εκ των κορυφαίων του γηπέδου, μπήκε με πολύ μεγάλη ταχύτητα στην περιοχή των γηπεδούχων, προσπάθησε να κάνει τη σέντρα, η μπάλα κόντραρε στον Ριντ, ο οποίος με αυτογκόλ… χάρισε τη νίκη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Γουίγκαν-Νόριτς 1-1
(21' πεν. Γουότσον- 45' Χούλαχαν)

ΚΠΡ-Μπόλτον 0-4
(45'+1' Κέιχιλ, 67' αυτ. Γκαμπιντόν, 70' Κλάζνιτς, 79' Μουάμπα)

Λίβερπουλ-Σάντερλαντ 1-1
(12' Σουάρες-57' Λάρσον)

Μπλάκμπερν-Γούλβς 1-2
(20' Φόρμικα-22' Φλέτσερ, 47' Γουόρντ)

Φούλαμ-Άστον Βίλα 0-0

Νιούκαστλ-Άρσεναλ 0-0

Κυριακή, 14/09

Στόουκ-Τσέλσι 0-0

Γουέστ Μπρομ.-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2
(13' Ρούνεϊ, 81' αυτ. Ριντ-37' Λονγκ)

Δευτέρα, 15/08

Μάντσεστερ Σίτι-Σουόνσι (22:00)

Το πρόγραμμα της επόμενης (2η) αγωνιστικής

Σάββατο, 20/08

Σάντερλαντ-Νιούκαστλ (14:00)
Άρσεναλ-Λίβερπουλ (14:45)
Άστον Βίλα- Μπλάκμπερν (17:00)
Έβερτον-ΚΠΡ (17:00)
Νόριτς-Στόουκ (17:00)
Σουόνσι-Γουίγκαν (17:00)
Τσέλσι-Γουέστ Μπρομ. (19:30)

Κυριακή, 21/08

Γουλβς-Φούλαμ (16:00)
Μπόλτον-Μάντσεστερ Σίτι (18:00)

Δευτέρα, 22/08

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Τότεναμ (22:00)

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x