Stoiximan Super League

Σε συζητήσεις με Ξαμάξ ο Ουρτάδο

Ημέρα εξελίξεων πιθανότατα να αποδειχθεί η σημερινή για τον Μοϊσές Ουρτάδο. Ο μάνατζερ του μέσου του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Ελβετία και συζητά το ενδεχόμενο μετακίνησης του ποδοσφαιριστή στην Ξαμάξ. Σενάρια για Βέρντερ Βρέμης και Τοροσίδη.

Ημέρα εξελίξεων πιθανότατα να αποδειχθεί η σημερινή για τον Μοϊσές Ουρτάδο. Ο μάνατζερ του μέσου του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Ελβετία και συζητά το ενδεχόμενο μετακίνησης του ποδοσφαιριστή στην Ξαμάξ.

Προπονητής στην ελβετική ομάδα είναι ο Ισπανός Χοακίν Καπαρός, πράγμα που ενδέχεται να μετρήσει στις συζητήσεις, οι οποίες δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα εύκολες καθώς το συμβόλαιό του Ουρτάδο με τους Πειραιώτες είναι ιδιαίτερα υψηλό για τα δεδομένα του ελβετικού πρωταθλήματος.

Το ρεπορτάζ που έρχεται από Ελβετία και επιβεβαιώνεται σύμφωνα με πληροφορίες και από Ισπανία, δείχνει πάντως, πως υπάρχει έντονη κινητικότητα στο θέμα της αποχώρησης του Ουρτάδο και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις ακόμη και εντός της ημέρας.

Σενάρια για Βέρντερ Βρέμης και Τοροσίδη

Στο μεταξύ, για ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης για τον Βασίλη Τοροσίδη κάνουν λόγο δημοσιεύματα στη Γερμανία. Μάλιστα, σύμφωνα με ιστοσελίδα της χώρας, έχει ήδη γίνει συγκεκριμένη πρόταση από την ομάδα, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από κανένα από τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Πρόσφατα ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει αρκετές ομάδες, όμως οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να μπουν σε συζητήσεις μόνο στην περίπτωση που ικανοποιηθούν οικονομικά, καθώς δεν πρόκειται να εκποιήσουν έναν παίκτη της κλάσης και της αξίας του «Τορο» για… ψίχουλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x