Ευγενία Κουντούρη

Ο Φέισα, ο Μοντεστό και ο Ουρτάδο

Το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ιντερ είχε ως στόχο να βγάλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε κάποια συμπεράσματα για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ που έρχονται. Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο www.sport-fm.gr

Το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ιντερ είχε ως στόχο να βγάλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε κάποια συμπεράσματα για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ που έρχονται.

Για τους φιλάθλους ήταν όμως μία καλή ευκαιρία να βγάλουν τα συμπεράσματά τους όσον αφορά τα αμυντικά χαφ που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην διάθεση του Ισπανού προπονητή, αφού άλλωστε πρόκειται για την θέση στην οποία οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν τον Τζιόλη και αναμένεται να αποκτήσουν έναν ακόμα ποδοσφαιριστή.

Της Ευγενίας Κουντούρη

Με αυτά που έχουμε δει έως τώρα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως και την νέα σεζόν ο Μοντεστό διεκδικεί με αξιώσεις θέση βασικού.

Ειλικρινά είναι εντυπωσιακό πως ο συγκεκριμένος παίκτης έκανε καριέρα κυρίως ως δεξί μπακ και αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες πριν από έναν χρόνο με σκοπό να γίνει ο «μπακ απ» του Βασίλη Τοροσίδη.

Για μία ακόμη φορά φάνηκε στο συγκεκριμένο φιλικό πως ενώ ως δεξί μπακ δύσκολα μπορεί αν διακριθεί, ως αμυντικός μέσος μπορεί να είναι ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά.

Ο Φέισα αποδεικνύεται μία πολύ καλή μεταγραφική κίνηση. Υπάρχει πάντα η επιφύλαξη του πόσο μπορεί να αντέξει σε φουλ ρυθμούς, αφού προέρχεται από μία πολύ μεγάλη περίοδο αδράνειας και είναι δεδομένο πως ο κίνδυνος να του βγαίνουν τραυματισμοί κατά τη διάρκεια της χρονιάς είναι μεγάλος.

Αρχίζουμε όμως να αποκτάμε πλέον την βεβαιότητα πως όσον αφορά την ποιότητα και τις ικανότητές του, διεκδικεί με αξιώσεις θέση βασικού και σίγουρα αξίζει ευκαιρίες.

Πάμε τώρα και στον Ουρτάδο. Αντίθετα με τον Φέισα, αυτός φαίνεται πως έχει αποφασίσει να «πετάξει» ακόμα και τις τελευταίες ευκαιρίες που του δίνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε με σκοπό όχι φυσικά να διεκδικήσει θέση βασικού, αλλά τουλάχιστον να πείσει πως μπορεί αν μείνει ως τρίτη ή και τέταρτη επιλογή για το κέντρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Βαλβέρδε τον ξεκίνησε σε ένα ματς μακριά από το Καραϊσκάκη, οπότε και οι δικαιολογίες της «πίεσης» από τον κόσμο, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απόδοση του σε αυτό το παιχνίδι.

Τον έβαλε και στο κέντρο της άμυνας, μπας και πείσει πως μπορεί να βοηθήσει έστω και ως κεντρικός αμυντικός, αλλά «κατάφερε» να απογοητεύσει και σε εκείνη την θέση. Γενικότερα για το μόνο που κατάφερε να μας πείσει ο Ουρτάδο, είναι πως δεν έχει θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x