Ευγενία Κουντούρη

Όχι την Ντόρτμουντ!!!!!

Η κλήρωση του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάρα πολύ κακή. Είναι η κλήρωση που μπορεί να ρίξει «στάχτη» στα μάτια τόσο των ανθρώπων της ομάδας, όσο και των φιλάθλων της, να φέρει απογοήτευση και να κοστίσει τελικά και στην πορεία της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο www.sport-fm.gr

Η κλήρωση του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάρα πολύ κακή. Είναι η κλήρωση που μπορεί να ρίξει «στάχτη» στα μάτια τόσο των ανθρώπων της ομάδας, όσο και των φιλάθλων της, να φέρει απογοήτευση και να κοστίσει τελικά και στην πορεία της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η αρνητικότητα δεν προέρχεται από την προσπάθεια να «πέσουν οι τόνοι», ούτε γιατί η γκρίνια είναι το... αγαπημένο μας σπορ. Προέρχεται από την εμπειρία του να παρακολουθείς τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ 12 φορές. Αυτή η εμπειρία λοιπόν διδάσκει πως για να χαρακτηριστεί μία κλήρωση «καλή» ή «κακή» ξεκινάμε από το ποια ομάδα που θα αντιμετωπίσουν οι «ερυθρόλευκοι» προέρχεται από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας.

Το όνομα λοιπόν της Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν (μαζί με αυτό της Νάπολι), ο,τι χειρότερο θα μπορούσαμε να ακούσουμε. Γιατί σε αυτό το γκρουπ ο Ολυμπιακός έχει κάποιες πιθανότητες να βγει 2ος και να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ο κίνδυνος να βγει 4ος και να μην αγωνιστεί ούτε στο Γιουρόπα Λιγκ, είναι ακόμα μεγαλύτερος. Σίγουρα, από το να έπεφτε κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μίλαν, στο άκουσμα των Αρσεναλ (ειδικά της φετινής Αρσεναλ) και της Μαρσέιγ, υπήρξε μία ανακούφιση. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα πράγματα θα είναι ... εύκολα. Γιατί μπορεί κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μίλαν οι πιθανότητες πρόκρισης να ήταν μηδενικές και ουσιαστικά ο μόνος φόβος να ήταν μην έρθουν τίποτα ισοπεδωτικές ήττες, όμως τουλάχιστον θα ήταν όλοι προετοιμασμένοι ψυχολογικά πως στόχος είναι η 3η θέση του γκρουπ.

Όταν λοιπόν ακούς από τους ανθρώπους της ομάδας δηλώσεις όπως «δεν μας τρομάζει η κλήρωση», τότε είναι που θα πρέπει να... τρομάζεις! Τώρα, κόντρα σε Αρσεναλ, Μαρσέιγ και Ντόρντμουντ στόχος είναι το καλύτερο, όμως ο κίνδυνος να έρθει τελικά το... χειρότερο είναι ορατός.

Υ.Γ. 1: Τουλάχιστον αυτός ο όμιλος μπορεί να «πείσει» τους ιθύνοντες πως αξίζει να επενδύσουν λεφτά σε ένα αμυντικό χαφ κλάσης και όχι τύπου... Ορμπάιθ;

Υ.Γ. 2: Ο Αμπντούν είναι ο μοναδικός παίκτης που είδαμε στο περσινό πρωτάθλημα και έδειξε πως μπορεί να έχει μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ομως από την άλλη πλευρά στην μοναδική θέση που δεν είχαν καμία ανάγκη ενίσχυσης οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτή του αριστερού εξτρέμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x