Γιώργος Ζαχαριάδης

Κι ο Μπαλάφας έχει ψυχή!

Το απόσταγμα των δύο αναμετρήσεων με την Καρπάτι δεν θα μπορούσε παρά να αναφέρεται σε πρόκριση του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ένας ποδοσφαιριστής γύρω από τον οποίο χρόνια τώρα έχει αναπτυχθεί μια παραφιλολογία περί των ικανοτήτων του, υπέγραψε την επιτυχία της ομάδας του και μάλιστα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Ήταν φιλότιμος και συγκινητικός στα αμυντικά του καθήκοντα, παίζοντας κατά ανάγκη στόπερ και σημείωσε ένα όμορφο γκολ που σφράγισε την πρόκριση.

Το απόσταγμα των δύο αναμετρήσεων με την Καρπάτι δεν θα μπορούσε παρά να αναφέρεται σε πρόκριση του ΠΑΟΚ.
Ωστόσο, ένας ποδοσφαιριστής γύρω από τον οποίο χρόνια τώρα έχει αναπτυχθεί μια παραφιλολογία περί των ικανοτήτων του, υπέγραψε την επιτυχία της ομάδας του και μάλιστα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Ήταν φιλότιμος και συγκινητικός στα αμυντικά του καθήκοντα, παίζοντας κατά ανάγκη στόπερ και σημείωσε ένα όμορφο γκολ που σφράγισε την πρόκριση.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη

Προφανώς, από τη μία μέρα στην άλλη, δεν έγινε παιχταράς, αλλά, δεν ήταν λίγο κι αυτό που προσέφερε.
Σημείωσε εντυπωσιακό γκολ (μερικών εκατομμυρίων ευρώ…), σαν αυτά που σκοράρουν αρκετοί από τους δακτυλοδεικτούμενους συμπαίκτες του και γίνονται πρωτοσέλιδα. Ήταν η βραδιά του Σωτήρη Μπαλάφα και όχι μια βραδιά σαν μερικές από τις πρόσφατο παρελθόν, όταν του δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξει ότι αξίζει χρόνο συμμετοχής και έδειξε ανεπαρκής.

Αν κάτι άλλαξε φέτος και ο Μπαλάφας είναι ο καλύτερος Μπαλάφας που εμπιστεύθηκαν (και το έκαναν πολλές φορές) στον ΠΑΟΚ, ο Μπόλονι έχει το λόγο…

Κατά τα άλλα, όπως αποδείχθηκε, οι Ουκρανοί είναι ομάδα ενός ημιχρόνου, μόνο του πρώτου. Και στην Τούμπα και στο Λβιβ, άντεξαν στο πρώτο μέρος και μόνο τότε αντιστάθηκαν αξιοπρεπώς και απείλησαν τον ΠΑΟΚ.

Μετά από δυό αγώνες με την Καρπάτι είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς, ότι αν υπάρχουν φιλοδοξίες πέρα από το να εισπράξει η ομάδα μερικά εκατομμύρια, με τη συμμετοχή της στους «ομίλους», θα πρέπει να υπάρξουν και μεταγραφές. Και ο χρόνος τρέχει σε βάρος του ΠΑΟΚ που θα πρέπει να κινηθεί και να αποφασίσει άμεσα.

Θα θεωρηθεί εγκληματική παράλειψη αν τυχόν δεν προκύψει ενίσχυση στις τρεις γραμμές και ενώ φαίνεται (και δηλώθηκε) ότι θα υπάρξουν χρήματα που θα διευκολύνουν και σε μεταγραφές και στη λειτουργία της ομάδας, με την είσοδο των «επενδυτών» Φλωρίδη και Σαχπατζίδη.

Επικοινωνία με τον συντάκτη στο
zahariadis@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x