Stoiximan Super League

Μέσα ο Ζαϊρί, απών ο αρχηγός!

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Άρη, ο ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο 21:30) και ο Στεφάν Ντεμόλ έχει συμπεριλάβει στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του «Άγιαξ της Ηπείρου», ο Ζαουάντ Ζαϊρί, είναι στις επιλογές του Βέλγου προπονητή, ενώ εκτός έμεινε ο αρχηγός Γιώργος Ντάσιος, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Άρη, ο ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο 21:30) και ο Στεφάν Ντεμόλ έχει συμπεριλάβει στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του «Άγιαξ της Ηπείρου», ο Ζαουάντ Ζαϊρί, είναι στις επιλογές του Βέλγου προπονητή, ενώ εκτός έμεινε ο αρχηγός Γιώργος Ντάσιος, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Με απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή,ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για την πρεμιέρα με τον Άρη. Στη συνέχεια ο Στεφάν Ντεμόλ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Ντάσιος, Χουτ, και οι Ταμπάσης, Οικονόμου για λόγους τακτικής.

Οι 21 παίκτες που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή είναι οι: Κηπουρός, Φέγκρους, Πάντος, Μπουζίντ, Μιχαήλ, Κώτσιος, Βάντερσον, Τζημόπουλος, Κειτά, Ανδράλας, Λίλα, Κυριάκος, Πατσατζόγλου, Βίλα, Γεωργίου, Μπεσέρα, Ντε Βινσέντι, Μπακαγιόκο, Τζάνης, Κουέβας και Ζαιρί.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x