Stoiximan Super League

Πάει Ιταλία ο Μπέλεκ!

Σε πρόωρη (και προσωρινή φυσικά) επιστροφή στην Ιταλία αναγκάζει ο τραυματισμός του τον Στιβ Λέο Μπέλεκ. Οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Καμερουνέζος στην αριστερή ποδοκνημική -και κυρίως το ότι παρουσιάστηκαν σ’ ένα σημείο όπου έχει «κληρονομήσει» ένα μικροπρόβλημα από την προετοιμασία της ΑΕΚ- τον οδήγησαν στο αίτημα να εξεταστεί και από τους γιατρούς της Ουντινέζε.

Σε πρόωρη (και προσωρινή φυσικά) επιστροφή στην Ιταλία αναγκάζει ο τραυματισμός του τον Στιβ Λέο Μπέλεκ.

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Καμερουνέζος στην αριστερή ποδοκνημική -και κυρίως το ότι παρουσιάστηκαν σ’ ένα σημείο όπου έχει «κληρονομήσει» ένα μικροπρόβλημα από την προετοιμασία της ΑΕΚ- τον οδήγησαν στο αίτημα να εξεταστεί και από τους γιατρούς της Ουντινέζε.

Φυσικά δεν τίθεται κανένα θέμα μη εμπιστοσύνης του Μπέλεκ στο ιατρικό τιμ της «Ένωσης».

Απλά ο νεαρός Καμερουνέζος θέλει να ζητήσει και μια δεύτερη γνώμη από το (γνώριμό του) επιτελείο της ιταλικής ομάδας -ενώ σχετικός όρος (να εξετάζεται ΚΑΙ απ’ αυτό σε περίπτωση τραυματισμού) έχει τεθεί απ’ την Ουντινέζε και στη συμφωνία που έχει κάνει με την ΑΕΚ για τον δανεισμό του.

Έτσι, διοίκηση και προπονητής -τον οποίο, πάντως, έχουν καθησυχάσει οι γιατροί της ΑΕΚ- έδωσαν τη συγκατάθεσή τους ν’ αναχωρήσει για την Ιταλία, απ’ όπου θα επιστρέψει την Τετάρτη (πράγμα που σημαίνει φυσικά ότι δεν υπολογίζεται για το φιλικό με την Παναχαϊκή).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x