Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Οι «ψευτοεπιχειρηματίες» του ελληνικού ποδοσφαίρου,αποκλειστικές δηλώσεις Τρίμη & τα τηλεοπτικά πόλo

Τις πρώτες του δηλώσεις, σαν πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, έκανε ο Δημήτρης Τρίμης στο www.sport-fm.gr.

Αποκλειστικές δηλώσεις του νέου προέδρου της ΕΣΗΕΑ στο sport-fm.gr

Τις πρώτες του δηλώσεις, σαν πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, έκανε ο Δημήτρης Τρίμης στο www.sportfm.gr . Αναλυτικά, τα όσα μάς είπε:

Κάντε μου ένα πρώτο σχόλιο…

«Πράγματι καθυστερήσαμε, ωστόσο νομίζω ότι η λύση αυτή, με μέθοδο και αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια, πάνω απ’ όλα, θα μπορέσει να αναχαιτίσει, κατά κάποιο τρόπο, την επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων μας στα ΜΜΕ. Με μέθοδο και ειλικρίνεια, τονίζω».

Προτεραιότητες σας;

«Είναι οι ΣΣΕ μας, η αναδιοργάνωση του Σωματείου και η διασωματειακή συνεργασία».

Είστε αισιόδοξος πως θα υπογραφούν οι ΣΣΕ; Με την ΕΡΤ τι θα κάνετε;

«Είμαι αισιόδοξος πως όλοι οι συνάδελφοι έχουν καταλάβει ότι πρέπει να πάμε σε μία αναδιαπραγμάτευση των όρων εργασίας μας και των όρων παραγωγής του ενημερωτικού προγράμματος. Αυτή είναι η δύναμη μας, για να μπορέσουμε να πάμε σε ΣΣΕ που, βεβαίως, θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καιρών. Για τον δημόσιο τομέα που με ρωτήσατε, φοβάμαι πως η πολιτική της κυβέρνησης, όπως υπαγορεύεται απ’ τους δανειστές και την τρόικα, θα αυξήσει την ανεργία στον κλάδο μας γύρω στο 30-35%, πράγμα που δεν μας αφήνει περιθώρια να μείνουμε αμέτοχοι. Θα συνεργαστούμε με τα σωματεία των συναδέλφων μας στην ΕΡΤ και θα πετύχουμε, νομίζω, την ανάσχεση του κύματος επίθεσης των συμφερόντων των συναδέλφων μας».

Το πιστεύετε ότι θα γίνει δυνατή η ανάσχεση;

«Είναι υποχρέωση μας και νομίζω ότι οι συνάδελφοι μας, όλων των κλάδων, ότι δεν μπορούν να περιμένουν σαν θεομηνία, την καταστροφή».

Δεν τέθηκε ποτέ θέμα μη μετάδοσης του Ξάνθη-ΑΕΚ

Η αλήθεια για τα τηλεοπτικά της εξ’ αναβολής αναμέτρησης, Ξάνθης-ΑΕΚ είναι πως δεν τέθηκε ποτέ θέμα μη μετάδοσης του. Όπως το www.sport-fm.gr έγραψε χθες, λόγω της στάσης εργασίας στη ΝΕΤ, η μετάδοση μεταφέρθηκε στην ΕΤ1. Και επειδή οι συνδικαλιστικές οργανώσεις θέλουν να ενισχύσουν το υπό κλείσιμο πρώτο κρατικό κανάλι, δεν θα μπορούσαν την ίδια στιγμή να του αφαιρέσουν ένα τόσο εμπορικό προϊόν. Δεν μπορούσαν και δεν ήθελαν.

Στην σαββατιάτικη εκπομπή, «Γκολ χωρίς σύνορα» (ΣΚΑΙ) θα υπάρξει (εκτός των άλλων) θέμα για τους ψευτοεπιχειρηματίες που ήλθαν κατά καιρούς στην Ελλάδα και εξέφρασαν επιθυμία να εμπλακούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα γίνει, επίσης, σύνδεση με την έκθεση Sports show για την έκθεση της που θα γίνεται στο Ελληνικό

Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Απόφαση της ΕΡΤ για το πόλο…

Στον «αέρα» βρίσκονται τούτη την στιγμή τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Α1 πόλο ανδρών, αλλά και γυναικών, τους αγώνες των οποίων μετέδιδε την περυσινή σεζόν η ΕΤ1. Το γεγονός, όμως, ότι έχει δρομολογηθεί το κλείσιμο του πρώτου κρατικού καναλιού προκαλεί ερωτηματικά για το που θα στεγαστούν τηλεοπτικά οι αγώνες. Η ΕΡΤ θέλει να κρατήσει τα δύο Πρωταθλήματα, αλλά τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο. Θα δείξει τους αγώνες η ΕΤ3; Η ΝΕΤ είναι δύσκολο. Άρα, τι θα γίνει; Η Α1 ανδρών ξεκινάει στις 5 Οκτωβρίου και των γυναικών στις 29/10.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x