Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Nova, ΟΤΕ και Hellas on line για Τσάμπιονς Λιγκ-Europa League

Το www.sport-fm.gr έγραψε στις 19/9 πως στα τέλη Σεπτεμβρίου (πιθανότατα στις 30/9), με αρχές Οκτωβρίου θα ανοιχτούν (απ' την ΤΕΑΜ) οι φάκελοι με τις προσφορές για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League, την τριετία 2012-15.

Το www.sport-fm.gr έγραψε στις 19/9 πως στα τέλη Σεπτεμβρίου (πιθανότατα στις 30/9), με αρχές Οκτωβρίου θα ανοιχτούν (απ' την ΤΕΑΜ) οι φάκελοι με τις προσφορές για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League, την τριετία 2012-15. Τα κανάλια αναμένεται να στείλουν τις προσφορές τους στο αμέσως επόμενο διάστημα και μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθούν η Nova, ο ΟΤΕ και η Hellas On Line.

Με σχεδόν δεδομένο πως το συνδρομητικό κομμάτι των δικαιωμάτων για την ερχόμενη τριετία θα αυξηθεί μένει να δούμε ποιός ή ποιοί θα είναι οι κερδισμένοι.

Ο Πιλάβιος στην «Ώρα των Πρωταθλητών»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος θα είναι καλεσμένος στην αυριανή (22/9) εκπομπή, «Η ώρα των Πρωταθλητών» του Novasports 2. Εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιάννης Καραλής.


Αντίδραση ΚΕΔ για προεδρείο ΕΣΗΕΑ

Με τίτλο «Τώρα φαίνεται γιατί άργησαν», η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων εξέδωσε ανακοίνωση για την συγκρότηση προεδρείου στην ΕΣΗΕΑ. Σκληρή ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

«Την 1η Ιουλίου οκτώ συνάδελφοι του ΔΣ, εξανάγκασαν σε παραίτηση τον πλειοψηφήσαντα προεδρεύοντα σύμβουλο, στις τελευταίες εκλογές Δ. Τσαλαπάτη, επειδή αρνήθηκε να υπογράψει παράνομες απεργίες.
Τις έκαναν, όμως, χωρίς άλλη συζήτηση εκείνοι και αμέσως επιδόθηκαν με πάθος, σε τυφλές κινητοποιήσεις, από τις οποίες μόνο οι εργοδότες δεν βγήκαν ζημιωμένοι.
Από τότε όμως είχε φανεί ότι υπήρχε πλειοψηφία, που μπορούσε αμέσως να συγκροτήσει Προεδρείο, με την ίδια παραβίαση κάθε έννοιας νομιμότητας, όπως και τώρα.
Αφού επί 17 συνεδριάσεις, που ακολούθησαν οι πρόθυμοι αναζήτησαν μάταια άλλοθι, τώρα εγκαταλείπουν και τα προσχήματα.
Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη ότι το κάνουν τώρα διαμελίζονας τον κλάδο και την Ένωση, συνεχίζοντας έτσι το…… έργο του προηγούμενου Προεδρείου, που αποδοκιμάσθηκε στις τελευταίες εκλογές, αφού καταψηφίσθηκε ο απολογισμός αλλά και ο προϋπολογισμός του.
Φαίνεται ότι έπρεπε πρώτα να κοπούν οι μισθοί και οι συντάξεις μας, να επιβληθούν από τους εργοδότες ατομικές συμβάσεις ,να γίνουν εκατοντάδες απολύσεις να προχωρήσει η εργασιακή εφεδρεία και η διαπλοκή να ρυθμίσει τις δουλειές και δάνεια.
Και τώρα τους χρειάζεται ένα Προεδρείο από την πρόθυμη πλειοψηφία, για να νομιμοποιήσουν όλα αυτά και μάλιστα κατά παράβαση κάθε έννοιας νομιμότητας, για να έχουν στο χέρι την΄Ενωση. Εμείς επιμένουμε στις θέσεις μας και είμαστε απέναντι σ’όλα αυτά και βέβαια αντίθετοι με τις εκπτώσεις και τους πρόθυμους.
Σ΄ένα ερώτημα όμως πρέπει να απαντήσουν στον κλάδο αλλά και την κοινή γνώμη: Επιτέλους γιατί άργησαν τόσο;»

Ο Alpha και το GP της F1 στη Σιγκαπούρη

Για το GP της Φόρμουλα 1 που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στη Σιγκαπούρη, ο Alpha εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον 14ο αγώνα της χρονιάς, το GP Σιγκαπούρης. Ο καιρός στη Σιγκαπούρη για πρώτη φορά στην ολιγόχρονη ιστορία του αγώνα προβλέπεται βροχερός πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να συμπληρωθεί το χρονικό όριο των δυο ωρών από ότι οι 61 γύροι του αγώνα.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ μπορεί να σφραγίσει και μαθηματικά τον παγκόσμιο τίτλο αρκεί να κερδίσει και ταυτόχρονα να μην ανέβει στο βάθρο ο Φερνάντο Αλόνσο, αλλά και οι Τζένσον Μπάτον, Μαρκ Γουέμπερ να μείνουν εκτός δεύτερης θέσης.

Στο F1 Countdown θα προβληθούν τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών. Ειδικά αυτή την Κυριακή, αξίζει να δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάκη Πουρναράκη ο επικεφαλής σχεδιασμού της Ferrari, Νικόλας Τομπάζης. Ο κορυφαίος Έλληνας μηχανικός εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν πήγε καλά φέτος η Ferrari, σκιαγραφεί το 2012 και καταθέτει την άποψή του για την ελληνική πραγματικότητα.

F1 Countdown: 14:00
Εκκίνηση αγώνα: 15:00».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x