Champions League

Κρόιφ: «Δύσκολο απόγευμα ο Άγιαξ στη Μαδρίτη»

Την άποψή του ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα προβληματίσει πάρα πολύ τον Άγιαξ εξέφρασε ο Γιόχαν Κρόιφ. Ο Ολλανδός προπονητής, ο οποίος έχει συμβουλευτική θέση στο διοικητικό συμβούλιο του «Αίαντα», υποστήριξε ότι το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο χαρακτηρίζεται από αστάθεια μέχρι στιγμής και οι πρωταθλητές της Eredivisie θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τα αμυντικά προβλήματα των αντιπάλων τους, αν θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ισπανία.

Την άποψή του ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα προβληματίσει πάρα πολύ τον Άγιαξ εξέφρασε ο Γιόχαν Κρόιφ.

Ο Ολλανδός προπονητής, ο οποίος έχει συμβουλευτική θέση στο διοικητικό συμβούλιο του «Αίαντα», υποστήριξε ότι το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο χαρακτηρίζεται από αστάθεια μέχρι στιγμής και οι πρωταθλητές της Eredivisie θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τα αμυντικά προβλήματα των αντιπάλων τους, αν θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ισπανία.

«Λογικά, ο Άγιαξ θα έχει ένα δύσκολο απόγευμα στη Μαδρίτη. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά αναφορικά με τη φόρμα της Ρεάλ» έγραψε στη στήλη του στην “Telegraaf”, συνεχίζοντας:

«Είναι πολύ αλλοπρόσαλλη τις τελευταίες εβδομάδες της σεζόν και μπορείς να δεις ότι αυτό τους ενοχλεί. Ο Άγιαξ θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ οργανωμένος. Προσωπικά πιστεύω ότι θα δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ. Τα στόπερ της Ρεάλ είναι εξαιρετικά στις μονομαχίες τους, αλλά πάσχουν στη σωστή τοποθέτηση. Θα έλεγα ότι αυτό είναι η Αχίλλειος πτέρνα τους και ο Άγιαξ θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί».


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x