Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Tα «ελεύθερα» κανάλια για Τσάμπιονς Λιγκ-Europa League, η «Αθλητική Κυριακή» και η πανδαισία Nova

Ιδού ποιές είναι οι τελευταίες πληροφορίες για το διαγωνισμό των τηλεοπτικων δικαιωμάτων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa League, καθώς και για την "Αθλητική Κυριακή" της ΝΕΤ...

Πιθανότατα την Δευτέρα θα ανακοινώσει η ΤΕΑΜ τις αποφάσεις της, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa League, την τριετία 2012-15.
Οι πληροφορίες του sport-fm.gr αναφέρουν πως έχει «κλειδώσει» το κομμάτι των δικαιωμάτων που αφορούν στα ελεύθερης εμβέλειας κανάλια, ενώ συνεχίζεται το θρίλερ, σχετικά με το πώς θα μοιραστούν τα δικαιώματα ανάμεσα στη Nova και τον ΟΤΕ.
Εκτίμηση υπάρχει, οι πληροφορίες οδηγούν σε κάποιο συμπέρασμα, αλλά επειδή είναι διαγωνισμός καλό είναι να περιμένουμε (το γράψαμε, άλλωστε, και το μεσημέρι) για τις τελικές εξελίξεις. Ο διαγωνισμός για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των δύο κορυφαίων διασσυλογικών διοργανώσεων είναι εξαιρετικά σοβαρός και το παρελθόν έχει δείξει πως τα δεδομένα μπορούν να ανατραπούν απ’ την μία μέρα στην άλλη.
Κάποιες πληροφορίες γράψαμε το μεσημέρι, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν η ΤΕΑΜ ανακοινώσει τις αποφάσεις της.

Η "Αθλητική Κυριακή" και η παρουσίαση της....
Σήμερα (30/9) ενημερώθηκαν επίσημα οι συνάδελφοι της αθλητικής διεύθυνσης της ΕΡΤ πως θα βγει μεθαύριο (2/10) η «Αθλητική Κυριακή» στη ΝΕΤ. Ίσως, γιατί ξεκαθάρισαν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με τη Nova.
Έτσι, η «Αθλητική Κυριακή» θα ξεκινήσει στις 22.00 και θα ολοκληρωθεί μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, με την εκπομπή της ΝΕΤ να μπορεί να παίζει στιγμιότυπα απ’ το ξεκίνημα, ενώ θα γίνει και live σύνδεση με το Καραϊσκάκης, ώστε να προβληθεί το ρεπορτάζ της αναμέτρησης Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ.
Παρουσιαστές της εκπομπής θα είναι οι Βασίλης Μπακόπουλος, Γρηγόρης Παπαβασιλείου (ο δεύτερος θα αντικαταστήσει τον Άλκη Πασαλίδη που ήταν την περυσινή σεζόν).
Αρχισυντάκτες της εκπομπής θα είναι οι Γιάννης Αναγνωστόπουλος, Στέφανος Δημητριάδης.


Η "Ανατροπή"...
Το MEGA ανακοίνωσε για την δευτεριάτικη «Ανατροπή»: «Η σύγκρουση για το Δημόσιο. Μια μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011, στις 23.15, στο MEGA
Η εφεδρεία, οι προσλήψεις, οι απολύσεις. Τι ζητά η Τρόικα. Τι απαντά η κυβέρνηση. Πώς αντιδρούν οι εργαζόμενοι. Πως διαμορφώνεται το νέο τοπίο. Οι μεταρρυθμίσεις, οι αλλαγές. Τι γίνεται και τι δεν γίνεται στο Δημόσιο.

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο βουλευτής της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Μάκης Βορίδης».

Η Σούπερ Λίγκα και οι περιγραφές της Nova
Το πρωτάθλημα της Superleague με το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και το ΟΦΗ – Εργοτέλης να είναι τα δύο ντέρμπι που ξεχωρίζουν από την 5η αγωνιστική.

To Σάββατο 1 Οκτωβρίου, η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει με το παιχνίδι Ατρόμητος - Παναιτωλικός στις 17.15 από το Novasports 2 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου και του Διονύση Στρούμπου.
Στις 19.30, το ενδιαφέρον στρέφεται στο ντέρμπι της Κρήτης σε ένα παιχνίδι δυο
παραδοσιακών αντιπάλων του νησιού. Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Εργοτέλη στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου και του Άκη Κουζούλη από το Novasports 2.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, η εκπομπή “SuperGoal” από το Novasports 2 με τον Δημήτρη Παπανικολάου παρουσιάζει όλη την αθλητική επικαιρότητα της ημέρας σε Ελλάδα και Ευρώπη, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις από τα γήπεδα αλλά και τα τελευταία νέα των ομάδων που αγωνίζονται την Κυριακή.

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου,, η αγωνιστική ημέρα αρχίζει στις 16.00 με τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα από το Novasports 3, σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Βαγγέλη Πήχα.
Την ίδια ώρα, στις 16.00, ο Άρης υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τη Skoda Ξάνθη, αγώνας που θα μεταδοθεί από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου και του Ευγένη Δαδαλιάρα
Στις 18.15 στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος υποδέχεται την ΑΕΚ σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Μανώλη Βογιατζάκη και του Γιώργου Βασιλείου από το Novasports 2.
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται στις 20.30, με το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» που θα μεταδοθεί σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας HD, από το Novasports HD και το Novasports 1 . Το παιχνίδι θα περιγράψει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος ενώ στο ρεπορτάζ θα είναι ο Νίκος Γαβαλάς και ο Κωστής Μπότσαρης.


H Πρέμιερ Λιγκ το Σαββατοκύριακο...
Σάββατο 1 Οκτωβρίου
Έβερτον - Λίβερπουλ στις 14.45 σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας Novasports HD & Novasports 1, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.
Μείνετε συντονισμένοι στο Novasports HD & Novasports και στις 17.00 παρακολουθήστε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται τη Νόριτς, σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη. Την ίδια ώρα, στις 17.00, η Μπλάκμπερν αντιμετωπίζει στην έδρα της την Μάντσεστερ Σίτυ, ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου.

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου παρακολουθήστε:

Στις 15.30, Μπόλτον – Τσέλσι σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη από το Novasports HD & Novasports 1. Στις 17.00, Φούλαμ –ΚΠΡ, από το Novasports 7 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, Τότεναμ, υποδέχεται την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League, Άρσεναλ, στις 18.00 από το Novasports HD & Novasports 1 σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x