Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Δικαιώματα Τσάμπιονς Λιγκ και εντυπώσεις από πρεμιέρα

Πιθανότατα αύριο (3/10) η ΤΕΑΜ θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της για την κατάληξη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa League την τριετία 2012-15* Λίγα λόγια για την πρεμιέρα της "Αθλητικής Κυριακής" που έγινε απόψε στη ΝΕΤ.

Η μέρα της κρίσης;
Η Δευτέρα, τουλάχιστον όπως αναμένουν πολλά κανάλια, απ' αυτά που έχουν καταθέσει προσφορά για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των δύο κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ (Τσάμπιονς Λιγκ, Europa League) θα είναι η μέρα των ανακοινώσεων της ΤΕΑΜ.
Τα πράγματα είναι όπως το sport-fm.gr έχει γράψει απ' την Παρασκευη. Τα ελεύθερης εμβέλειας κανάλια θα αποτελέσει έκπληξη αν είναι διαφορετικά από εκείνα που αναφέρουν οι εκτιμήσεις (τόσο για το Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και για το Europa League), ενώ μένει να δούμε πως θα μοιραστούν τα "πακέτα" ανάμεσα στη Nova και τον ΟΤΕ.
Με την πρώτη να φέρεται φαβορί για την Τρίτη του Τσάμπιονς Λιγκ και τον δεύτερο για την Πέμπτη του Europa League, με πολύ πιθανό τα δύο συνδρομητικά να έχουν προϊόν απ' όλες τις μέρες (μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και τα "υπόλοιπα παιχνίδια").
Πρώτα η ΤΕΑM θα ενημερώσει τα κανάλια και μετα θα βγάλει η ΟΥΕΦΑ την ανακοινωση. Αυτή είναι η τακτική που ακολουθείται συνήθως. Θα δούμε, όμως, αν η Δευτέρα είναι η μέρα των ανακοινώσεων.

Εντυπώσεις από "Αθλητική Κυριακή"
Οι αναγνώστες του sport-fm.gr και της "Στάσης media" μπορούν να στείλουν τις εντυπώσεις τους για την πρεμιέρα της "Αθλητικής Κυριακής" που έγινε απόψε και έχουν την δυνατότητα να το κάνουν με δύο εναλλακτικούς τρόπους. Είτε μέσω του mail nikmavrom@yahoo.gr ή μέσω facebook, στο mavrommatis nikolaos.
Η στήλη θα δημοσιεύσει τις χαρακτηριστικότερες των απόψεων, θετικές ή αρνητικές, αρκεί βέβαια να είναι σε κόσμιο ύφος, με επιχειρήματα και όχι με χαρακτηρισμούς.
Ποιές είναι οι εντυπώσεις της στήλης; Δίχως να θέλω να προκαταβάλω τις δικές σας απόψεις, η δική μου είναι πως το δίδυμο Μπακόπουλου-Παπαβασιλείου "έδεσε" καλύτερα απ' ότι το περυσινό Μπακόπουλου-Πασαλίδη. Η εκπομπή είχε πολλά θετικά στοιχεία και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται τα συμπεράσματα της "Στάσης media". Τονίζω δε πως πρόκειται για προσωπική άποψη. Επαναλαμβάνω, ωστόσο, ότι περιμένω τις δικές σας απόψεις.

Συνέλευση δημοσιογράφων της ΕΡΤ
Η εκπομπή για την δημόσια ραδιοτηλεόραση θα είναι το βασικό αντικείμενο της αυριανής (3/10) συνέλευσης δημοσιογράφων της ΕΡΤ, για την οποία ενημερώθηκαν οι συνάδελφοι στην δημόσια ραδιοτηλεόραση μέσω του ακόλουθου mail: "Συνάδελφοι αύριο Δευτέρα 3 Οκτωβρίου συγκαλούμε Συνέλευση Δημοσιογράφων της ΕΡΤ στις 2.00 το μεσημέρι προκειμένου να συζητήσουμε, την εξέλιξη της έκτακτης τηλεοπτικής εκπομπής που έχει σχεδιαστεί για την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.

(Η αίθουσα που θα κάνουμε την Συνέλευση δεν έχει βρεθεί ακόμα γι αυτό το λόγω θα συναντηθούμε αρχικά έξω από το στούντιο Ε.)

Οι εκπρόσωποι του Ραδιοφώνου και της τηλεόρασης
Βασιλεία Ζερβού
Νίκος Γρυλλάκης"

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x