Stoiximan Super League

Περιμένει την ΑΕΚ ο Τομάς

Την τελική πρόταση της ΑΕΚ περιμένει ο Ξαβιέ Τομάς, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται από χθες στην Αθήνα. Ο Γάλλος αμυντικός συναντήθηκε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου και ενημερώθηκε πως είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Ο 25χρονος παίκτης επιβεβαίωσε τις επαφές με την «Ένωση», την οποία έχει θέσει ως προτεραιότητα στις επιλογές του.

Την τελική πρόταση της ΑΕΚ περιμένει ο Ξαβιέ Τομάς, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται από χθες στην Αθήνα.

Ο Γάλλος αμυντικός συναντήθηκε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου και ενημερώθηκε πως είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Ο 25χρονος παίκτης επιβεβαίωσε τις επαφές με την «Ένωση», την οποία έχει θέσει ως προτεραιότητα στις επιλογές του.

«Η ΑΕΚ είναι πάντα στις προτεραιότητές μου. Ακόμη δεν έχω επίσημη πρόταση, αλλά οι επαφές μας ολοκληρώθηκαν και περιμένω να γίνει η πρόταση. Μέχρι τότε δεν μπορώ να πω κάτι άλλο πέρα από το ότι εξετάζω όλες τις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για εμένα. Τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό», ανέφερε αρχικά ο Τομάς στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα» και πρόσθεσε:

«Γνωρίζω τι συμβαίνει στην ΑΕΚ και ενημερώνομαι για τις εξελίξεις. Ξέρω ότι υπήρξε αλλαγή προπονητή και περιμένω να δω τι θα γίνει».

Έπιασε τη μελέτη

Τη Δευτέρα ο Νίκος Κωστένογλου θα ξεκινήσει να μαθαίνει του νέους παίκτες που βρήκε στην ΑΕΚ και τη… μελέτη του Ολυμπιακού ενόψει του σαββατιάτικου ματς στο ΟΑΚΑ.

Ο 41χρονος προπονητής γνωρίζει τη σημασία του αγώνα με τους Πειραιώτες και τη σημασία που έχει για τον κόσμο της «Ένωσης». Από αύριο, μάλιστα, θα συνεχιστούν τα τετ α τετ που ξεκίνησε ο Κωστένογλου με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, ο Καβαλιώτης προπονητής περιμένει να δει τι θα γίνει με το τεχνικό επιτελείο του. Υπενθυμίζεται ότι ο Κωστένογλου θέλει να έχει δύο γυμναστές στο πλευρό του (ο ένας είναι ο Αντώνης Κέζος), ενώ προπονητής τερματοφυλάκων αναμένεται να παραμείνει ο Κωνσταντίνος Καμπόλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x