Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ζήτησε άδεια απ' την ΕΣΗΕΑ η ΕΡΤ για το Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, η διοίκηση της ΕΡΤ ζήτησε ειδική άδεια απ' την ΕΣΗΕΑ, ώστε να δοθεί ειδική άδεια για την κάλυψη του αγώνα Ολυμπιακού-Ντόρτμουντ, ο οποίος θα γίνει την Τετάρτη (και έχει τα γνωστά θέματα ως προς την τηλεοπτική του κάλυψη). Σε ανάλογη κίνηση αναμένεται να προβεί και το MEGA για την Τρίτη.

Η ΕΡΤ ζήτησε ειδική άδεια απ' το Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ, ώστε να καλυφθεί κανονικά την Τετάρτη ο αγώνας Ολυμπιακού-Ντόρτμουντ, παρά τις κινητοποιήσεις που θα κάνουν και οι δημοσιογράφοι εκείνη την μέρα. Σε ανάλογη κίνηση θα προβεί (λογικά) και το MEGA για τις μεταδόσεις του Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ προς Μπίτση
Επιστολή προς τον γενικό διευθυντή της ΕΡΤ έστειλε η ΠΟΣΠΕΡΤ, η οποία αναφέρει:
Προς :

Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης,

κ. Βασίλη Μπίτση.

Κύριε Γενικέ,

Σε απάντηση του εγγράφου σας με Αρ. Πρωτ. 694 / 12.10.2011, θέλουμε να σας ενημερώσουμε τα παρακάτω.

Για σήμερα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, εξαιρείται από την απεργία μας, το προσωπικό της ομάδας της Τηλεοπτικής παραγωγής, προκειμένου να καλυφθούν οι δραστηριότητες του Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες.

Όπως γνωρίζετε και από το πρόσφατο παρελθόν, σε όλες τις απεργιακές κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας, ή των μελών της, δεν υπάρχει εξαίρεση για την παραχώρηση Τηλεοπτικών θεμάτων, προς όλα τα ιδιωτικά κανάλια ή άλλους φορείς, με τη μέθοδο ‘‘Pool’’ ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.

Εξάλλου με το από 08.09.2011 εξώδικο μας, προς τη Διοίκηση της Εταιρείας και τους συναρμόδιους Υπουργούς, το συγκεκριμένο ζήτημα, αποτελεί ένα από τα κεντρικά αιτήματα στην απεργία μας.

Κοιν. :

- Πρόεδρο Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε. κ. Αθ. Παπαγεωργίου,

- Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΡΤ Α.Ε. κ. Χ. Ταγματάρχη

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011 11:47

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x