Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Απογείωση θρύλου και στην τηλεθέααη...

Σε πολύ υψηλά επίπεδα έφτασε η μετάδοση της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στη Ντόρτμουντ απ' τη ΝΕΤ. Ιδού ποιά είναι τα αναλυτικά στοιχεία.

Σε πολύ υψηλά επίπεδα έφτασε η μετάδοση της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στη Ντόρτμουντ απ' τη ΝΕΤ. Ιδού ποιά είναι τα αναλυτικά στοιχεία.
Η μέγιστη τηλεθέαση μέσου λεπτού έφτασε στο 18.2% με 38.9%, στο τέταρτο από 23.15 μέχρι 23.29, νούμερα που αντιστοιχούν σε (περίπου) 1.9 εκ. κόσμου (στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα).
Στο α' ημίχρονο, η μέση τηλεθέαση ήταν 12.5% με 24.2% και στην επανάληψη 16.4% με 33.4%. Δηλαδή, τα δύο ημίχρονα είδαν (πάντα κατά μέσο όρο) 1.3 εκ. κόσμου και 1.7 εκ. κόσμου αντίστοιχα.
Πως πήγε η τηλεθέαση της μετάδοσης των εκτεταμένων στιγμιότυπων απ' το Μαρσέιγ-Άρσεναλ; Στο α' ημίχρονο σημειώθηκε 5.7% με 16.8% και στο β' 3.5% με 18.1%.

Οι κινητοποιήσεις στην ΕΡΤ συνεχίζονται
Νέα στάση εργασίας, απ' τις 13.00 μέχρι τις 16.00 θα κάνουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ την Παρασκευή (21/10), ενώ την ίδια ώρα θα διεξάγεται και η γενική συνέλευση τους. Η σχετική ενημέρωση που έστειλαν οι εκπρόσωποι στους εργαζόμενους αναφέρει:
«Οι Δημοσιογράφοι της ΕΡΤ συνεχίζουν να αγωνίζονται για την απόσυρση του Πολυνομοσχεδίου και να αντιστέκονται στα σκληρά και ακραία μέτρα της Κυβέρνησης προς όλη την κοινωνία.
Σήμερα Πέμπτη ημέρα υπογραφής του Πολυνομοσχεδίου στην Βουλή, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ πραγματοποίησαν Γενική Συνέλευση στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ και ψήφισαν:

-Στάση εργασίας για αύριο Παρασκευή 21-10-2011 από τις 13.00- 16.00

-Γενική Συνέλευση στις 13.30 στο στούντιο Ε του Ραδιομεγάρου στην Αγ. Παρασκευής, στην οποία θα βρίσκονται εκπρόσωποι του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ - ΠΟΕΣΥ καθώς και ο Νομικός Σύμβουλος προκειμένου να συζητήσουμε το περιεχόμενο του Νομοσχεδίου και τις διατάξεις που αφορούν τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Παράλληλα θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε νέες κινητοποιήσεις καθώς και την στάση μας από εδώ και πέρα.
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ».


Νέα εκπομπή στο NovaΣΠΟΡ FM
Από αυτό το Σάββατο 22/10 και κάθε Σάββατο 13:00-15:00 ο Στέφανος Χάρης και η Ηρώ Κωφού έρχονται στον NovaΣπορ Fm 94,6 για να υμνήσουν τους μικρούς ήρωες της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου έτσι όπως του πρέπει. Παρουσιάζουν και σχολιάζουν τα καλύτερα θέματα της εβδομάδας σε μια εκπομπή που αφήνει μαλλί για ώρα ανάγκης. Πριν «κουρευτείτε», συντονιστείτε… στους 94,6.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x