Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ετοιμάζεται η Nova για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Nova για το ντέρμπι των ντέρμπι, την μεγάλη αναμέτρηση Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού που θα γίνει το άλλο Σάββατο (19/11) στο «Καραϊσκάκης». Απ' την ερχόμενη Δευτέρσ, το συνδρομητικό θα μπει στο κλίμα του ντέρμπι.

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Nova για το ντέρμπι των ντέρμπι, την μεγάλη αναμέτρηση Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού που θα γίνει το άλλο Σάββατο (19/11) στο «Καραϊσκάκης». Απ' την ερχόμενη Δευτέρσ, το συνδρομητικό θα μπει στο κλίμα του ντέρμπι.

Σήμερα ή αύριο, θα αποφασίσουν στη Nova για το αν από Δευτέρα (14/11) θα βγαίνει καθημερινή εκπομπή, με τους Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο που θα είναι αφιερωμένη στο ντέρμπι ή αν οι αναφορές (με αφιερώματα, ρεπορτάζ, δηλώσεις κ.λπ.) θα γίνονται στο πλαίσιο της «Ώρας των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή.

Την μέρα του ντέρμπι (για το οποίο η Nova θα βγάλει pre game πολλές ώρες πριν τις 19.30 που δίνεται η σέντρα). η Nova θα έχει το μεγάλο μέρος του δημοσιογραφικού επιτελείου της στο φαληρικό γήπεδο.

Άρης-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στην ΕΤ3

Απ' την ΕΤ3 θα μεταδοθούν οι αγώνες της Α1 μπάσκετ, ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο 10ήμερο Δεκεμβρίου. Οριστικοποιήθηκε εκείνο που γράψαμε εδώ και μέρες, ότι το τρίτο κρατικό κανάλι θα μεταδίδει τους εντός έδρας αγώνες του Άρη και του ΠΑΟΚ, ενώ θα έχει (πλέον) μόνιμη «ζώνη» μεταδόσεων αγώνων Α1 μπάσκετ, κάθε Σάββατο, στις 17.00.

Ο Ολυμπιακός στο πόλο απ' το Novasports 3

Στις 19.00 της Τετάρτης, το Novasports 3 θα μεταδώσει την αναμέτρηση πόλο, Μπούντβα-Ολυμπιακού στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δράσεις για τις ΣΣΕ

To διασωματειακό των συνεργαζόμενων Ενώσεων στα ΜΜΕ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση (αναφορικά με τις ΣΣΕ): «Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ, αποφάσισε την κοινή και συντονισμένη συνδικαλιστική δράση όλων των πρωτοβαθμίων Ενώσεων του χώρου μας, με κοινό στόχο την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Στα πλαίσια αυτά, διοργανώνονται συνελεύσεις εργαζομένων στους χώρους εργασίας τους, σε όλα τα ΜΜΕ -έντυπα και ηλεκτρονικά- καθώς και κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις με σκοπό την ανατροπή όλων των αντεργατικών νομοθετημάτων και ιδιαίτερα του περίφημου άρθρου 37, που το πολιτικό σύστημα επιβάλει σε όφελος της εργοδοσίας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, συμπορευόμενοι με τις ηγεσίες των συνδικαλιστικών σωματείων τους, να κινηθούν συντεταγμένοι, οργανωμένοι και ενωμένοι, απέναντι σε αυτή την ανηλεή επίθεση που δεχόμαστε σε κεκτημένα δικαιώματά μας και στις διεκδικήσεις μας.

Με βάση τα προαναφερθέντα, η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ, στην επόμενη συνεδρίασής της, που ορίστηκε την Πέμπτη 10-11-2011 ώρα 12.00, θα συγκεκριμενοποιήσει τις λεπτομέρειες των περαιτέρω ενεργειών της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x