Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Οι εξελίξεις στον «Φίλαθλο» και ο Μπαρτζώκας για Καντού-Ολυμπιακό

Στην συνάντηση δημοσιογράφων του «Φίλαθλου» (ήταν και ο διευθυντής, Γιώργος Κολοκοτρώνης) με την εκπρόσωπο-δικηγόρο του Γιώργου Κουρή, οι πρώτοι κατέθεσαν μία ολοληρωμένη πρόταση, ώστε να επανακυκλοφορήσει άμεσα το έντυπο. Η πρόταση αφορά όλους τους δημοσιογράφους του «Φίλαθλου». ακόμα και αυτούς που δεν ήταν παρόντες στη συνάντηση.

Στην συνάντηση δημοσιογράφων του «Φίλαθλου» (ήταν και ο διευθυντής, Γιώργος Κολοκοτρώνης) με την εκπρόσωπο-δικηγόρο του Γιώργο Κουρή, οι πρώτοι κατέθεσαν μία ολοληρωμένη πρόταση, ώστε να επανακυκλοφορήσει άμεσα το έντυπο. Η πρόταση αφορά όλους τους δημποσιογράφους του «Φίλαθλου». άκόμα και αυτούς που δεν ήταν παρόντες στη συνάντηση.

Η πλευρά του κ. Κουρή μετέφερε την διαβεβαίωση πως μέσα σε μία εβδομάδα θα υπάρξει απάντηση για το αν η πρόταση γίνεται αποδεκτή ή όχι.

Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος εργαζομένων της εφημερίδας μετέφερε αίτημα των 23 που κάνουν επίσχεση και έβγαλαν την πρόσφατη ανακοίνωση, ώστε να κάνουν ξεχωριστή συνάντηση με την πλευρά του κ. Κουρή.


Μπαρτζώκας για Καντού-Ολυμπιακός
Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Πανιώνιου, Γιώργος Μπαρτζώκας θα είναι καλεσμένος στην αποψινή (00.00) εκπομπή, Super Euroleague του Novasports 3 με θέμα τους αγώνες της Ευρωλίγκα μπάσκετ και δη την αναμέτρηση Καντού-Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x