Koriopolis

Συνελήφθη στα Σκόπια ο Ψωμιάδης!

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11), την ώρα που… έπινε τον καφέ του σε κεντρική πλατεία των Σκοπίων, ο Μάκης Ψωμιάδης, διωκόμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου! Η σύλληψή του έγινε από τις Αρχές Ασφαλείας των Σκοπίων, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που παρασχέθηκαν από τις Ελληνικές Αρχές.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11), την ώρα που… έπινε τον καφέ του σε κεντρική πλατεία των Σκοπίων, ο Μάκης Ψωμιάδης, διωκόμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου!

Η σύλληψή του έγινε από τις Αρχές Ασφαλείας των Σκοπίων, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που παρασχέθηκαν από τις Ελληνικές Αρχές και πιο συγκεκριμένα, από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών…

Την ώρα της σύλληψης, ο Μάκης Ψωμιάδης έπινε καφέ σε κεντρική πλατεία των Σκοπίων και λέγεται πως είχε ξυρισμένο το μουστάκι του!

Ανακοίνωση, εξάλλου, εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη, σήμερα (09/11/2011) το μεσημέρι, στα Σκόπια, 55χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου-«στημένα παιχνίδια».

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από τις Αρχές Ασφαλείας των Σκοπίων, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που παρασχέθηκαν από τις Ελληνικές Αρχές (Ελληνική Αστυνομία-Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x