Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Επίθεση χούλιγκανς σε δημοσιογράφο!

Άνανδρη επίθεση από δέκα χούλιγκανς που φορούσαν κουκούλες και κράνη δέχθηκε στον «Τάφο του Ινδού» ο δημοσιογράφος από το «ΦΩΣ» Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος βρισκόταν στο γήπεδο για το ματς του Παναθηναϊκού με τις Εσπερίδες του πρωταθλήματος Α1 μπάσκετ γυναικών. «Η δική μου ζωή σώθηκε από τύχη, κάποια στιγμή όμως κάποια άλλη θα χαθεί σίγουρα», ήταν τα λόγια του σε επικοινωνία που είχε μαζί του το www.sport-fm.gr.

Άνανδρη επίθεση από δέκα χούλιγκανς που φορούσαν κουκούλες και κράνη δέχθηκε στον «Τάφο του Ινδού» ο δημοσιογράφος από το «ΦΩΣ» Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος βρισκόταν στο γήπεδο για το ματς του Παναθηναϊκού με τις Εσπερίδες του πρωταθλήματος Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ο δημοσιογράφος βρισκόταν κοντά στην στατιστική υπηρεσία του γηπέδου όταν δέκα άτομα με κουκούλες τον πλησίασαν και μετά από λίγο άρχισαν να τον γρονθοκοπούν με αποτέλεσμα να τον ρίξουν αιμόφυρτο στο έδαφος.

Στην συνέχεια ο Σάκης Θεοδοσιάδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός κίνδυνος καθώς είχε υποστεί μόνο μώλωπες και κακώσεις.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του το www.sport-fm.gr , σοκαρισμένος τόνισε: «Είναι κρίμα για ένα ιστορικό σωματείο να μην μπορεί να ελέγξει τους οπαδούς του. Η δική μου ζωή σώθηκε από την τύχη, κάποια άλλη θα χαθεί κάποια στιγμή σίγουρα».

Όταν οι ανεγκέφαλοι που τον χτύπησαν απομακρύνθηκαν από το σημείο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έσπευσαν να τον βοηθήσουν ενώ εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους και την απορία τους για τα όσα έγιναν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x