Stoiximan Super League

Αποθέωση για το δίδυμο του θριάμβου

Πλήθος κόσμου αποθέωσε τους πρωτεργάτες του θριάμβου του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» σε εκδήλωση στο Red Store. Ο δημιουργός Φραν Γέστε και ο εκτελεστής Γιάννης Φετφατζίδης βρέθηκαν κοντά στον κόσμο της ομάδας, κέρδισαν ξανά το χειροκρότημα και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα. «Προέχει το ματς με τον Αστέρα», σημείωσαν αμφότεροι βάζοντας στην… αναμονή το παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Πλήθος κόσμου (περίπου 300 άτομα) αποθέωσε τους πρωτεργάτες του θριάμβου του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» σε εκδήλωση στο Red Store.

Ο δημιουργός Φραν Γέστε και ο εκτελεστής Γιάννης Φετφατζίδης βρέθηκαν κοντά στον κόσμο της ομάδας, κέρδισαν ξανά το χειροκρότημα και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα.

Αμφότεροι εξέφρασαν την αισιοδοξία για πρόκριση στο Champions League και ακόμη μεγαλύτερη προσφορά στην ομάδα, σημειώνοντας πως προέχει το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα να σκοράρει η ομάδα. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω», είπε ο Γέστε, ενώ αναφορικά με το αυριανό ματς τόνισε: «Θέλουμε τη νίκη επί του Αστέρα. Είναι σημαντικό για μας να επιστρέψουμε στις νίκες στο πρωτάθλημα».

Ο 19χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός τόνισε με τη σειρά του: «Το έψαχνα καιρό αυτό το γκολ, το περίμενα πολύ. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, αλλά δεν μένουμε σε αυτή, θέλουμε την πρόκριση στους ‘16’», ενώ ξεκαθάρισε πως το ματς με την Άρσεναλ μπορεί να περιμένει: «Αυτό που κοιτάμε για την ώρα είναι το παιχνίδι με τον Αστέρα και τίποτε άλλο. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x