Stoiximan Super League

Ιστορικό δίλημμα

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ για τις επαφές που έχει ο Σταύρος Αδαμίδης με επενδυτικό κολοσσό από την Τουρκία («Sabanci Holding»). Για προσβολή όσων πρεσβεύει ο σύλλογος κάνει λόγο μεγάλη μερίδα του κόσμου, αλλά υπάρχουν και άλλοι που μπροστά στον κίνδυνο αφανισμού της ομάδας δείχνουν διάθεση να ξεπεράσουν τις όποιες ηθικές αναστολές. Οι εναλλακτικές Αδαμίδη και Νοτιά. «Να παίζετε για την ΑΕΚ», το μήνυμα Κωστένογλου στους παίκτες.

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ για τις επαφές που έχει ο Σταύρος Αδαμίδης με επενδυτικό κολοσσό από την Τουρκία («Sabanci Holding»). Μία μεγάλη μερίδα του κόσμου θεωρεί πως αποτελεί προσβολή για όσα πρεσβεύει ο σύλλογος και η ιστορία του να περάσει στα χέρια εταιρείας της χώρας από την οποία ξεριζώθηκαν τόσοι Έλληνες. Υπάρχουν, ωστόσο, και κάποιοι που μπροστά στον κίνδυνο διάλυσης της ομάδας, εν μέσω τόσων οικονομικών προβλημάτων που την απειλούν με αφανισμό, είναι διατεθειμένοι να παραβλέψουν τις όποιες ηθικές αναστολές και αντιμετωπίζουν σαν μια εξαιρετική λύση για το μέλλον του συλλόγου.

Ο Σταύρος Αδαμίδης, που δεν έχει επιβεβαιώσει ότι μιλά με εταιρεία από την Τουρκία, κάνει τις τελευταίες ώρες μία σφυγμομέτρηση της κοινής γνώμης. Οι επαφές με την «Sabanci Holding» είναι προχωρημένες και η λύση είναι πολύ πιο ρεαλιστική από οποιαδήποτε άλλη υπάρχει στο προσκήνιο, αλλά το τελευταίο που επιθυμεί η διοίκηση είναι να μπει η ομάδα σε έναν νέο κύκλο διχασμού. Θυμηθείτε τι έγινε στην επιστροφή του Μπάγεβιτς…

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνεχίζει τις επαφές με τους Άγγλους μεσάζοντες αραβικής και κινεζικής εταιρείας, αλλά το ενδιαφέρον από εκεί είναι πολύ λιγότερο… χειροπιαστό από εκείνο που προκύπτει από την Τουρκία. Στο μεταξύ, αύριο Τετάρτη θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Νίκος Νοτιάς εν όψει της γενικής συνέλευσης της Παρασκευής. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα επιδιώξει και πιθανώς θα έχει συνάντηση με κάποια μέλη της μετοχικής ομάδας του 2004, αλλά είναι απίθανο να εξασφαλίσει έστω και μικρή οικονομική βοήθεια από κάποιον εξ αυτών. Όλοι περιμένουν να δουν αν ο Νίκος Νοτιάς έχει κάποια άλλη λύση στα σκαριά μετά τις επαφές που είχε τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ.

Μένει να φανεί τι θα παρουσιάσουν Αδαμίδης και Νοτιάς στη γενική συνέλευση της Παρασκευής ως πιθανές λύσεις για το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται ο σύλλογος και πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι αντιδράσεις του κόσμου στις τελικές αποφάσεις.

«Να παίζετε για την ΑΕΚ…»

Σε διαρκή εγρήγορση κάλεσε τους παίκτες του να βρίσκονται ο Νίκος Κωστένογλου, που δεν επαναπαύεται στο σερί τριών νικών. «Πάμε καλά, είμαστε χαρούμενοι, αλλά μέχρι εκεί. Θέλω να παίζετε πάντα για την ΑΕΚ, το σήμα, την ιστορία, τον κόσμο και τους εαυτούς σας», ήταν το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές.

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία εν όψει Άντερλεχτ και εν συνεχεία Κέρκυρας, σίγουρα εκτός από τα δύο ματς είναι οι Καφές, Λυμπερόπουλος και Γκούντγιονσεν (οι δύο πρώτοι θα επανέλθουν στις αρχές του 2012), ενώ ερωτηματικά αποτελεί η συμμετοχή των Βάργκας και Κάρλος, που ταλαιπωρούνται από ίωση και κάκωση στο δεξί γόνατο αντίστοιχα.

* Για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά φημολογείται πως ενδιαφέρεται η πρωτοπόρος (μαζί με τη Ντόρτμουντ) στην Bundesliga, Γκλάντμπαχ. Ο νεαρός αμυντικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και από την 1η Ιανουαρίου αποκτά δικαίωμα υπογραφής σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x