Ευγενία Κουντούρη

Άει χάσου ρε... Μέρκελ

Η εικόνα των παικτών του Ολυμπιακού, μετά τη λήξη του αγώνα με την Άρσεναλ ήταν τραγική. Μετά από τέτοια προσπάθεια, μετά από μία τόσο σπουδαία νίκη, έχοντας καταθέσει την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο, περίμεναν να μάθουν το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Μαρσέιγ, ανήμποροι να πιστέψουν πως όλα τέλειωναν εδώ.

Η εικόνα των παικτών του Ολυμπιακού, μετά τη λήξη του αγώνα με την Άρσεναλ ήταν τραγική.

Μετά από τέτοια προσπάθεια, μετά από μία τόσο σπουδαία νίκη, έχοντας καταθέσει την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο, περίμεναν να μάθουν το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Μαρσέιγ, ανήμποροι να πιστέψουν πως όλα τέλειωναν εδώ.

Της Ευγενίας Κουντούρη

Πως να πιστέψουν δηλαδή πως οι Γερμανοί κατάφεραν μέσα σε δύο λεπτά να δεχτούν δύο γκολ και έκαναν δώρο στους Γάλλους την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ;

Πως να δεχτούν πως για μία ακόμη φορά η τύχη τους γύρισε την πλάτη;

Ο Ολυμπιακός άξιζε να συνεχίσει και είναι πραγματικά κρίμα, που οι "ερυθρόλευκοι" δεν μπόρεσαν ούτε καν να χαρούν τη νίκη τους επί της Άρσεναλ.

Μία νίκη πέρα για πέρα δίκαιη, έχοντας επιβάλει 100% το παιχνίδι τους στο γήπεδο, έχοντας και πάλι δημιουργήσει δεκάδες φάσεις για γκολ και αποδεικνύοντας η ομάδα τους είναι ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στους Άγγλους ήταν και πάλι υποδειγματικό και μπορεί ο Βενγκέρ να είχε προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, αλλά ούτε ο Ολυμπιακός έπαιζε με την κανονική του ενδεκάδα.

Επιπλέον η μοναδική διαφορά του αγώνα στο Καραϊσκάκη σε σχέση με αυτόν στο "Emirates", ήταν πως εδώ οι Πειραιώτες πήραν το αποτέλεσμα που τους άξιζε.

Συγχαρητήρια λοιπόν στον Βαλβέρδε και τους παίκτες του, όχι μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά για την συνολική τους παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τους αξίζει ένα μεγάλο χειροκρότημα, όπως άλλωστε και το εισέπραξαν από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Κρίμα. Κρίμα που τους στέρησαν οι Γερμανοί αυτό που τους άξιζε. Α, ρε... Μέρκελ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x