Ευγενία Κουντούρη

Η επιστροφή του Ντιόγο

Είναι δεδομένο πως ο Ντιόγο μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές όλων των εποχών, όχι μόνο του Ολυμπιακού αλλά πιθανότατα γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εάν αναλογιστεί κανείς τα χρήματα που ξόδεψαν οι «ερυθρόλευκοι» για να φέρουν τον Βραζιλιάνο στον Πειραιά, είναι πραγματικά να απορεί κανείς πως δεν έχει... κρεμαστεί ακόμα αυτός που εισηγήθηκε την συγκεκριμένη αγορά.

Είναι δεδομένο πως ο Ντιόγο μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές όλων των εποχών, όχι μόνο του Ολυμπιακού αλλά πιθανότατα γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εάν αναλογιστεί κανείς τα χρήματα που ξόδεψαν οι «ερυθρόλευκοι» για να φέρουν τον Βραζιλιάνο στον Πειραιά, είναι πραγματικά να απορεί κανείς πως δεν έχει... κρεμαστεί ακόμα αυτός που εισηγήθηκε την συγκεκριμένη αγορά.

Της Ευγενίας Κουντούρη

Ο δανεισμός του Βραζιλιάνου στην Σάντος όμως τελειώνει και στις αρχές του Ιανουαρίου ο Ντιόγο θα βρίσκεται και πάλι στο Ρέντη.

Δυστυχώς, όπως ίσως αναμένονταν, δεν κατάφερε να διακριθεί αγωνιζόμενος με την ομάδα του Πελέ, οπότε δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να πληρώσει για να τον αποκτήσει. Εξάλλου απέμεινε ελάχιστος χρόνος μέχρι την επιστροφή του και κανείς ενδιαφερόμενος δεν έχει εμφανιστεί.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλη επιλογή από το να τον αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα και φυσικά είναι θετικό πως στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Εάν ο Ντιόγο είχε πραγματοποιήσει κάποιες καλές εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού, αυτές ήταν και πάλι με τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος άλλωστε και πέρυσι το καλοκαίρι φέρεται πως ήθελε να τον κρατήσει στην ομάδα.

Η άποψη του 47χρονου προπονητή για τον Ντιόγο είναι πως μπορεί να προσφέρει και σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί την επιστροφή του «πρόβλημα».

Ισως αυτή να είναι η τελευταία ευκαιρία τόσο του παίκτη, όσο και του Ολυμπιακού να δείξει κάτι μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να βρεθεί ομάδα που θα θελήσει να τον αποκτήσει και τουλάχιστον να γλιτώσουν οι πρωταθλητές τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x