Ευγενία Κουντούρη

Ο Μέγιερι και ο Πάντελιτς

Η αλήθεια είναι πως περίμενα πως ο Ολυμπιακός θα δυσκολευόταν στην Κέρκυρα. Όχι γιατί πιστεύω πως πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά γιατί οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολλές απουσίες για μία ακόμη φορά. Η ομάδα του Βαλβέρδε όμως δεν δέχτηκε πίεση και καθάρισε το παιχνίδι πολύ εύκολα. Θα πρέπει φυσικά να σταθούμε σε δύο παίκτες του Ολυμπιακού.

Η αλήθεια είναι πως περίμενα πως ο Ολυμπιακός θα δυσκολευόταν στην Κέρκυρα.

Όχι γιατί πιστεύω πως πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά γιατί οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολλές απουσίες για μία ακόμη φορά.

Η ομάδα του Βαλβέρδε όμως δεν δέχτηκε πίεση και καθάρισε το παιχνίδι πολύ εύκολα.

Θα πρέπει φυσικά να σταθούμε σε δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Τον Μέγιερι και τον Πάντελιτς.

Της Ευγενίας Κουντούρη

Ο νεαρός τερματοφύλακας πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Κέρκυρα και έδειξε και πάλι πως έχει μέλλον.

Επιμένω πως αυτή τη στιγμή δεν είναι 100% έτοιμος να αναλάβει το βάρος του να είναι ο βασικός γκολκίπερ των Πειραιωτών, αλλά πρέπει να προστατευτεί γιατί έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Στο πρόσωπο του Ούγγρου οι πρωταθλητές έχουν βρει τον μελλοντικό βασικό και καλό τερματοφύλακα.

Όσον αφορά στον Μάρκο Πάντελιτς, θα πω πως αξίζει ευκαιρίες. Μπορεί να ισχύουν σε ένα βαθμό όσα λέγονται σχετικά με το «αν ταιριάζει στο σύστημα Βαλβέρδε» για το αν έχει ταχύτητα και εκρηκτικότητα, αλλά το γεγονός είναι πως πρόκειται για έναν επιθετικό που σκοράρει εύκολα.

Δεν έχει καμία σημασία εάν απέναντι του υπήρχε μία ομάδα με μικρή δυναμική. Τέσσερα γκολ συνολικά, τα τρία από αυτά σε ένα ημίχρονο δεν σημειώνονται από έναν επιθετικό της σειράς.

Και δεν ήταν αυτά τα μοναδικά τέρματα που έχει σκοράρει φέτος ο Πάντελιτς. Αν μη τι άλλο πρόκειται για έναν επιθετικό που βοηθάει τα μέγιστα όταν χρησιμοποιείται και του αξίζουν περισσότερες ευκαιρίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x