Stoiximan Super League

«Παιχνίδι» για Ντιόγο

Επίσημο είναι το ενδιαφέρον της Βάσκο Ντα Γκάκα για τον δανεισμό του Ντιόγο από τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, η βραζιλιάνικη ομάδα θέλει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον 24χρονο επιθετικό για έναν χρόνο και καλύπτει εξ’ ολοκλήρου το συμβόλαιό του. Ωστόσο, οι Πειραιώτες – με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λήγει σε 1,5 χρόνο – ζητούν 1 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Πώς κινούνται στα υπόλοιπα… μέτωπα οι «ερυθρόλευκοι».

Επίσημο είναι το ενδιαφέρον της Βάσκο Ντα Γκάκα για τον δανεισμό του Ντιόγο από τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, η βραζιλιάνικη ομάδα θέλει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον 24χρονο επιθετικό για έναν χρόνο και καλύπτει εξ’ ολοκλήρου το συμβόλαιό του.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες – με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λήγει σε 1,5 χρόνο – ζητούν 1 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν σε εξέλιξη μέχρι αργά χθες το βράδυ, λόγω και της διαφοράς ώρας που υπάρχει με τη «χώρα του καφέ».

Όλα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν εντός της ημέρας. Υπενθυμίζεται ότι αν αποχωρήσει ο Ντιόγο, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν σίγουρα για την απόκτηση ενός άλλου επιθετικού.

Το επόμενο διάστημα η διοίκηση του Ολυμπιακού θα έρθει σε επαφή με τους Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Μοντέστο και, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος της σεζόν.

Εκτός από τον Κοστάντσο, οι Πειραιώτες φέρονται να ψάχνουν έναν τρόπο για να λυθεί το συμβόλαιο του Φραν Γέστε. Ο Ισπανός χαφ έχει παίξει μόλις τρία επίσημα παιχνίδια, δεν έχει βγάλει ούτε ένα 90λεπτο και γενικότερα έχει προβληματίσει. Όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα, αλλά περιμένουν να λυθεί πρώτα η συνεργασία με τον Αργεντινό γκολκίπερ.

Την περίπτωση του Ζαζά, ο οποίος αγωνίζεται στην Αλ Αχλί, τσέκαρε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Όπως γράφει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο αρχισκάουτερ του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Ντουμπάι και παρακολούθησε από κοντά τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και είναι 25 ετών.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x