Stoiximan Super League

«Νέα υπέρβαση με Ουντινέζε ο ΠΑΟΚ»!

Την πίστη πως ο ΠΑΟΚ έχει πολλές ελπίδες ν’ αποκλείσει την Ουντινέζε και να περάσει στους «16» του Europa League, εξέφρασε ο Χρήστος Τερζανίδης. Μιλώντας στην εκπομπή «Insiders» του Βασίλη Σαμπράκου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, o παλαίμαχος του «δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως η πρόκριση απ’ τους ομίλους -με αντιπάλους ισχυρότερες οικονομικά ομάδες- είναι ήδη υπέρβαση. Εμφανίστηκε πεπεισμένος, δε, ότι παρά την ποιότητα των Ιταλών, ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει μια νέα τέτοια απέναντί τους

Την πίστη πως ο ΠΑΟΚ έχει πολλές ελπίδες ν’ αποκλείσει την Ουντινέζε και να περάσει στους «16» του Europa League, εξέφρασε ο Χρήστος Τερζανίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Insiders» του Βασίλη Σαμπράκου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, o παλαίμαχος άσος του «δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως η πρόκριση απ’ τους ομίλους -με αντιπάλους ισχυρότερες οικονομικά ομάδες- είναι ήδη υπέρβαση.

Εμφανίστηκε πεπεισμένος, δε, ότι παρά την ποιότητα των Ιταλών, ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει μια νέα τέτοια απέναντί τους.


Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Τερζανίδης

Για την διαφορετική πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Αν δούμε την πορεία του πρωταθλήματος, όντως είναι μέτριος ο ΠΑΟΚ. Στην Ευρώπη, όμως, έχει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Αν τον έβλεπε κανείς στα παιχνίδια του Europa δεν θα πίστευε ότι πρόκειται για την ίδια ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει το μικρότερο μπάτζετ απ’ όλες τις ομάδες που έπαιξε και παρόλα αυτά, προκρίθηκε πριν φτάσει καν στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Αυτό λέει πολλά για την αξία του».

Για το πόσες ελπίδες έχει με την Ουντινέζε: «Έχει ήδη κάνει υπέρβαση και φέτος ο ΠΑΟΚ. Αν συγκρίνουμε το ιταλικό πρωτάθλημα με το ελληνικό είναι μέρα με τη νύχτα. Παρόλα αυτά, εγώ πιστεύω στην ομάδα και ας είναι φορμαρισμένη η Ουντινέζε -όπως δείχνει και η βαθμολογία στην Ιταλία. Μπορεί να κάνει κι εδώ την υπέρβαση, αφού στα ευρωπαϊκά παιχνίδια οι παίκτες του μοιάζουν να είναι από ατσάλι».

Για την αιτία της μέτριας πορείας στη Σούπερ Λίγκα: «Είχε πολλούς τραυματισμούς η ομάδα κι αυτό κόστισε στο πρωτάθλημα. Πολλοί παίκτες απουσίασαν πάνω από μήνα και δεν μπόρεσε η ομάδα να παίξει 2-3 παιχνίδια πλήρης. Αυτό νομίζω ότι είναι ο κυριότερος λόγος που ο ΠΑΟΚ έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και δεν δείχνει την ίδια εικόνα που είχε σχεδόν σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x