Ευγενία Κουντούρη

Τώρα οι μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το 2011 με τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον οι υπεύθυνοι στρέφουν την προσοχή τους στις μεταγραφές. Μαρινάκης και Βαλβέρδε συναντήθηκαν και όπως φαίνεται προτεραιότητα για ενίσχυση δίνεται στις θέσεις του τερματοφύλακα, του ακραίου επιθετικού και του χαφ. Της Ευγενίας Κουντούρη

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το 2011 με τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον οι υπεύθυνοι στρέφουν την προσοχή τους στις μεταγραφές.

Μαρινάκης και Βαλβέρδε συναντήθηκαν και όπως φαίνεται προτεραιότητα για ενίσχυση δίνεται στις θέσεις του τερματοφύλακα, του ακραίου επιθετικού και του χαφ.

Της Ευγενίας Κουντούρη

Δεν ξέρω αν η σειρά είναι ακριβώς αυτή, αλλά θα έπρεπε. Ο Μέγιερι τελευταία έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις και γενικότερα δείχνει να διαθέτει προσόντα.

Είναι όμως ακόμα ανέτοιμος να αναλάβει το βάρος του βασικού γκολκίπερ των Πειραιωτών. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το μέλλον του ανήκει, αλλά με την προϋπόθεση πως δεν θα «καεί».

Όσον αφορά στον ακραίο επιθετικό είναι επίσης μία απαραίτητη μεταγραφή, γιατί κακά τα ψέματα μόνο ο Μιραλάς δεν φτάνει και άλλον παίκτη τέτοιας ποιότητας είτε δεξιά, είτε αριστερά, δεν διαθέτει ο Ολυμπιακός.

Όσον αφορά στον κεντρικό χαφ, υπήρξε στην αρχή η ελπίδα πως ο Φέισα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε βασικό και αναντικατάστατο, όμως δυστυχώς οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει τόσο δυνατά όσο ξεκίνησε.

Από την αρχή γνώριζαν στον Ολυμπιακό πως υπήρχε αυτός ο κίνδυνος αφού ο παίκτης προέρχονταν από μεγάλη αγωνιστική απραξία.

Ποιότητα έχει, όμως παράλληλα είναι και επιρρεπής στους τραυματισμούς. Ο Μοντέστο έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και ο Μακούν υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Ένας κεντρικός μέσος λοιπόν για να μην χρησιμοποιεί τον Μανιάτη σε αυτή τη θέση ο Βαλβέρδε, θα είναι μία χρήσιμη μεταγραφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x