Stoiximan Super League

«Δεν φοίτησε ποτέ εδώ ο Ξενιάδης»

Δεν φοίτησε ποτέ ο Βασίλης Ξενιάδης στο State University of New York at Plattsburg, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «SportDay». Ο υποψήφιος επενδυτής για την ΑΕΚ υποστηρίζει πως είναι «είναι ένας από τους τρεις ανθρώπους στον κόσμο που έχει διδακτορικό σε τραπεζικά και οικονομικά». Επίσης, αναφέρει πως έχει πάρει το PhD από ένα πανεπιστήμιο το οποίο δεν υπάρχει. Το Hamilton University.

Δεν φοίτησε ποτέ ο Βασίλης Ξενιάδης στο State University of New York at Plattsburg, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «SportDay».

Ο υποψήφιος επενδυτής για την ΑΕΚ υποστηρίζει πως «είναι ένας από τους τρεις ανθρώπους στον κόσμο που έχει διδακτορικό σε τραπεζικά και οικονομικά».

Επίσης, αναφέρει πως έχει πάρει το PhD από ένα πανεπιστήμιο το οποίο δεν υπάρχει: Το Hamilton University.

Στη συνέχεια, είπε πως έχει αποφοιτήσει από το State University of New York at Plattsburgh. Η «SportDay» ήρθε σε επαφή με τον Κόλιν Ριντ, πρόεδρο του τμήματος οικονομικών σπουδών του συγκεκριμένου πανεπιστημίου προκειμένου να τον ρωτήσει αν υφίσταται PhD σε τραπεζικά και οικονομικά και αν ο ενδιαφερόμενος αγοραστής της «Ένωσης» φοίτησε στο SUNY Plattsburgh.

«Το πανεπιστήμιό μας δεν δίνει PhD. Δεν ξέρω αν έχει (σ.σ. ο Ξενιάδης) φοιτήσει ποτέ εδώ», ήταν η απάντηση του Ριντ. Η εφημερίδα απευθύνθηκε στην υπεύθυνη του γραφείου registrar του πανεπιστημίου, Ντενίζ Φίλο, η οποία μέσω της γραμματέως της, Εϊπριλ Γκονιέα ενημέρωσε επισήμως πως «συγγνώμη, δεν έχουμε αρχείο που να δείχνει πως ο Βασίλειος Ξενιάδης φοίτησε σε αυτό το πανεπιστήμιο».

Εν τω μεταξύ, ανήμερα των Φώτων αναμένεται πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση της διοίκησης με τον Βασίλη Ξενιάδη. Ο ενδιαφερόμενος αγοραστής βρίσκεται στη Ζυρίχη για δουλειές και επικοινώνησε χθες τηλεφωνικά με τον Σταύρο Αδαμίδη και συμφώνησαν να τα πουν παρουσία δικηγόρων μεθαύριο Παρασκευή.

Εδώ και λίγες μέρες ο Μανόλο Χιμένεθ έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σαραγόσα. Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που ζήτησε ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ ήταν ο Χουάν Κάλα, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην «Ένωση» από τη Σεβίλλη. Ο 47χρονος τεχνικός διατηρεί καλές σχέσεις με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας και έχει μιλήσει για να πάρει 2-3 παίκτες δανεικούς στη Σαραγόσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x