Stoiximan Super League

Αποδείξεις από Ξενιάδη και… Σαλιαρέλη!

Να αποδείξει την αξιοπιστία του κάλεσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ τον Βασίλη Ξενιάδη, που στο ραντεβού που έγινε το μεσημέρι συνοδευόταν από το φίλο, συνεργάτη του και πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού, Αργύρη Σαλιαρέλη! Ποιες προϋποθέσεις έθεσε η «Ένωση» στον υποψήφιο επενδυτή για να προχωρήσει το deal. Τι απάντησε η πλευρά Ξενιάδη.

Να αποδείξει την αξιοπιστία του κάλεσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ τον Βασίλη Ξενιάδη, που στο ραντεβού που έγινε το μεσημέρι συνοδευόταν από το φίλο, συνεργάτη του και πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού, Αργύρη Σαλιαρέλη!

Ο πρόεδρος της «Ένωσης», Σταύρος Αδαμίδης, αλλά και ο νομικός Χάρης Οικονομόπουλος (εκπροσωπεί την ΠΑΕ και στην υπόθεση Ψωμιάδη), ενημέρωσαν τον ενδιαφερόμενο επενδυτή και τους δικηγόρους του πως δεν μπορούν να προχωρήσουν οι συζητήσεις και η συμφωνία αν δεν παρουσιάσει χρήματα, αποδείξεις πως είναι ασφαλιστικά και φορολογικά εντάξει, αλλά και να προσκομίσει τις φορολογικές δηλώσεις των τριών τελευταίων ετών. «Ο επενδυτής θα πρέπει να έχει ηθικό και οικονομικό υπόβαθρο», είπαν στον Βασίλη Ξενιάδη.

Η πλευρά Ξενιάδη άκουσε τις απαιτήσεις της διοίκησης, που παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει δεν είναι διατεθειμένη να δώσει οπουδήποτε τις μετοχές. Ο υποψήφιος αγοραστής έλεγε πως διαθέτει ό,τι απαιτείται για να πάρει τις μετοχές και δίχως να προκύψουν εμπόδια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ επιφυλάχθηκε να απαντήσει και θα επανέλθει με τις προτάσεις του προσεχώς.

Παράλληλα, ο Βασίλης Ξενιάδης ξεκαθαρίζει πως ο Αργύρης Σαλιαρέλης δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση αγοράς των μετοχών της ΑΕΚ και πως απλώς έδωσε το «παρών» ως συνεργάτης του σε κάποιες επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x