Stoiximan Super League

Τόζερ: «Δεν μου άρεσε όταν έφυγα από την ΑΕΚ»

Ο Ντάνιελ Τόζερ μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Γκενκ και μίλησε στη «Het Nieuwsblad» για το μέλλον του, αλλά και το… κιτρινόμαυρο παρελθόν του. «Όταν ήρθα στη Γκενκ, δεν μου άρεσε, γιατί έπρεπε να φύγω από την ΑΕΚ και ήμουν πολύ χαρούμενος στην Αθήνα. Ξαφνικά βρέθηκα σε μια μικρή πόλη που έβρεχε συνεχώς», δήλωσε ο 26χρονος Ούγγρος μέσος

Ο Ντάνιελ Τόζερ μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Γκενκ και μίλησε στη «Het Nieuwsblad» για το μέλλον του, αλλά και το… κιτρινόμαυρο παρελθόν του.

«Όταν ήρθα στη Γκενκ, δεν μου άρεσε, γιατί έπρεπε να φύγω από την ΑΕΚ και ήμουν πολύ χαρούμενος στην Αθήνα. Ξαφνικά βρέθηκα σε μια μικρή πόλη που έβρεχε συνεχώς», δήλωσε ο 26χρονος Ούγγρος μέσος, που διεκδικείται από την Άντερλεχτ και ομάδες του εξωτερικού, ενώ πρόσθεσε:

«Σύντομα όμως προσαρμόστηκα και τώρα νιώθω σαν στο σπίτι μου. Θα κάνω τη δουλειά μου και το μέλλον μου εξαρτάται από την ομάδα και τον μάνατζέρ μου. Ακόμη και αν ήμουν σίγουρος πως θα έφευγα στο τέλος της σεζόν, θα έδινα τα πάντα μέχρι το τέλος. Όλα εξαρτώνται από τη Γκενκ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x