Stoiximan Super League

Α λα Λεάλ!

Χάρη σε χτύπημα πέναλτι α λα Πανένκα από τον Σέρχιο Λεάλ στο 15’, ο Εργοτέλης νίκησε με σκορ 1-0 τον Πανιώνιο στο Παγκρήτιο, για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Χάρη σε χτύπημα πέναλτι α λα Πανένκα από τον Σέρχιο Λεάλ στο 15’, ο Εργοτέλης νίκησε με σκορ 1-0 τον Πανιώνιο στο Παγκρήτιο, για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τους Κρητικούς, που είχαν και δοκάρι με τον Κατσικοκέρη στο 39’.

Θετικές εντυπώσεις από το νέο… αίμα των «κυανέρυθρων», προφανώς, όμως χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια στην συνέχεια.



Κρύο καιρός… για δύο. Μέχρι να ζεσταθούν Εργοτέλης και Πανιώνιος, βέβαια, πέρασε ανιαρά το πρώτο τέταρτο. Όταν ο Κουτσιανικούλης, με μια από τις ενέργειες που τον ανέδειξαν σε next big thing (άσχετα αν ποτέ δεν εξελίχθηκε σε τέτοιο) έκανε άνω κάτω την άμυνα του Πανιώνιου, με τον Τσότσαλιτς να πέφτει στην παγίδα του και με τάκλιν «γιούρια» να τον ανατρέπει στην μεγάλη περιοχή.

Ο Στυλιάρας καταλόγισε αμέσως την παράβαση κι ο Λεάλ, που ανέλαβε την εκτέλεση, με χτύπημα α λα Πανένκα έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Οι «κυανέρυθροι» άργησαν χαρακτηριστικά να μπουν στο ματς. Είναι ενδεικτικό ότι το πρώτο σουτ που δοκίμασαν προήλθε από τον Γουνδουλάκη (ακίνδυνο, δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει ο Πίρσον) στο 34’!

Ωστόσο, φάνηκε, ότι δεν ήταν περισσότερο από μια αναλαμπή. Διότι λίγο αργότερα, έπειτα από συνεργασία Μπέτο-Κατσικοκέρη, με τον τελευταίο να αποφεύγει σαν σταματημένο τον Τσότσαλιτς και να έχει σουτ στο δοκάρι, τα χρειάστηκαν… Ενώ έχασαν με τραυματισμό τον Κολοβό (κάκωση στο γόνατο), στη θέση του οποίου πέρασε ο νεοαποκτηθείς Αμπντουλάγιεφ. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους αυτός φρόντισε να κάνει από νωρίς αισθητή την παρουσία του, με τον Πίρσον να βγάζει δύσκολα το σουτ που δοκίμασε στις καθυστερήσεις.

Στο δεύτερο μέρος εμφανίστηκαν πιο αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως, με κάποια σουτ της απελπισίας, δεν είχαν τύχη να αποδώσει η όποια υπεροχή τους. Μάλιστα θα μπορούσαν πολύ εύκολα να έχουν χάσει με μεγαλύτερο σκορ, αν ο Κουτσιανικούλης, σε δύο περιπτώσεις στο φινάλε, δεν τα χάλαγε στην τελική προσπάθεια.

* Μουρμούρα από την εξέδρα προκάλεσε η αλλαγή του Τζανακάκη, με τον Καραγεωργίου να εξηγεί με νόημα πως εκείνος τη ζήτησε και να κατευνάζει τα πνεύματα.

Το φιλμ του αγώνα από το sport-fm.gr





Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Μπέτο (77’ Κυριακίδης), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Τζούνιορ, Τζανακάκης (72’ Γιαλούσης), Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης (88’ Μπούντιμιρ).

Στον πάγκο: Δερμιτζάκης, Σαρρής, Χρυσοφάκης, Ολίσε.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Κούρος, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Πετκάκης, Όμο, Κολοβός (44’ λ.τρ. Αμπντουλάγιεφ), Γουνδουλάκης (79’ Σταυροθανασόπουλος), Σάμαρης, Σκέμπρι, Κούτσι.

Στον πάγκο: Ανέστης, Αυλωνίτης, Γκέζος, Μπούζας, Ντούνης.

Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας), Γρέβενης (Χαλκιδικής)
Γήπεδο: Παγκρήτιο





Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x