Stoiximan Super League

Καραγεωργίου: «Μόνο αν μας τον κάνουν δώρο»!

Λόγο για μια αγχωτική αλλά δίκαιη νίκη έκανε ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, μετά το επί του Πανιώνιου στο Παγκρήτιο. Τι είπε για την παρεξήγηση στην αλλαγή του Τζανακάκη και τα σενάρια για τον δανεισμό του Χαβίτο από τον Ολυμπιακό.

Λόγο για μια αγχωτική αλλά δίκαιη νίκη έκανε ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, μετά το 1-0 επί του Πανιώνιου στο Παγκρήτιο.

Τι είπε για την παρεξήγηση στην αλλαγή του Τζανακάκη και τα σενάρια για τον δανεισμό του Χαβίτο από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Κερδίσαμε και πήραμε τρεις βαθμούς που τους είχαμε ανάγκη μετά την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη. Η νίκη αυτή ήρθε πάντως με πολύ άγχος και χωρίς να παίξουμε κάποια καταπληκτική μπάλα ήμασταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πιστεύω ότι κερδίσαμε δύσκολα αλλά δίκαια. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Για τις επόμενες υποχρεώσεις: «Η εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί όταν γυρίσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι τραυματίες. Μπορεί να κερδίζουμε κάποια ματς αλλά αυτό γίνεται με προσπάθεια παραπάνω και από τις δυνατότητες κάποιων ποδοσφαιριστών αλλά και με τον παράγοντα τύχη σε ορισμένα παιχνίδια».

Για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε στην αλλαγή του Τζανακάκη: «Ο Τζανακάκης βγήκε εκτός γιατί ήταν τραυματίας. Θα έπρεπε να το είχε καταλάβει ο κόσμος γιατί δεν ήταν δυνατό να βγάλω τον καλύτερό μας παίκτη από τον αγώνα. Πιστεύω ότι με την αντίδρασή μου έδωσα στον κόσμο να καταλάβει ότι ο Τζανακάκης ήταν τραυματίας».

Για τα σενάρια που θέλουν τον Χαβίτο να μετακομίζει στην Κρήτη για λογαριασμό του Εργοτέλη: «Το όνομα του Χαβίτο το ακούω πρώτη φορά. Ο Εργοτέλης σας έχω ξαναπεί ότι λόγω των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν δεν έχει την δυνατότητα να πάρει κάποιο παίκτη. Μόνο αν μας κάνουν δώρο κάποιο ποδοσφαιριστή που θα τον πληρώνει η ομάδα που ανήκει και θα μπορεί να μας βοηθήσει εκεί που έχουμε ανάγκη θα κάνουμε μεταγραφή. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο δεν έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε μεταγραφή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x