Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Κατά κράτος καλύτεροι»

Απογοητευμένος που ο Πανιώνιος δεν έφυγε ούτε με τον πόντο της ισοπαλίας από το Παγκρήτιο, εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε την ξεκάθαρη υπεροχή της ομάδας του, κόντρα στον Εργοτέλη (), στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και τον εκνευρισμό που προκάλεσαν ορισμένες αποφάσεις του διαιτητή.

Απογοητευμένος που ο Πανιώνιος δεν έφυγε ούτε με τον πόντο της ισοπαλίας από το Παγκρήτιο, εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε την ξεκάθαρη υπεροχή της ομάδας του, κόντρα στον Εργοτέλη (1-0), στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και τον εκνευρισμό που προκάλεσαν ορισμένες αποφάσεις του διαιτητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το σημερινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι με τον αντίπαλο να έχει την πίεση για να πάρει τη νίκη αφού προερχόταν από μια ήττα μέσα στην έδρα του και είχε άγχος για το αποτέλεσμα. Εμείς ξεκινήσαμε ιδανικά το ματς στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο αλλά στο 15' από ένα δικό μας λάθος ο Εργοτέλης προηγήθηκε με το πέναλτι του Λεάλ. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το ματς αλλά μας εκνεύρισαν κάποια σφυρίγματα του διαιτητή και μας έβγαλαν εκτός ρυθμού.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι από τον Εργοτέλη είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και μόνο στο τέλος από δικά μας λάθη κινδυνεύσαμε να δεχθούμε ένα δεύτερο τέρμα. Κάναμε αρκετά σουτ στο δεύτερο ημίχρονο και η μπάλα έφτασε πολλές φορές στην περιοχή του Εργοτέλη αλλά δεν ήμασταν τόσο καλοί στην τελική προσπάθεια».

Για το νέο αίμα των «κυανέρυθρων»: «Λόγω της οικονομικής κρίσης που υπάρχει κάνουμε υπέρβαση με αυτά τα νέα παιδιά, τους δίνουμε την ευκαιρία να δείξουν ότι τις αξίζουν και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x