sport-fm.gr ΘΕΜΑ

No Leto, no party!

Παίκτης τίτλος αποδεικνύεται ο Λέτο για τον Παναθηναϊκό. Διότι όταν ο Αργεντινός δεν σκοράρει, το «τριφύλλι» δεν κερδίζει και το αντίστροφο. Ο Λέτο δεν σκόραρε σε Καραϊσκάκη, Χαριλάου και Αγρίνιο(τιμωρημένος) και η συγκομιδή των «πράσινων» ήταν δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Αντιθέτως, από τις 11 αναμετρήσεις που ο «Σέμπα» έβαλε γκολ, ο Παναθηναϊκός κέρδισε τις 10 και ήρθε ισόπαλος στο Περιστέρι (παίζοντας με 10). Δείτε το βίντεο-αφιέρωμα του πρώτου σκόρερ της Σούπερ Λίγκας.

Παίκτης τίτλος αποδεικνύεται ο Λέτο για τον Παναθηναϊκό.

Κι αυτό, διότι, όταν ο Αργεντινός δεν σκοράρει, το «τριφύλλι» δεν κερδίζει και το αντίστροφο.

Ο Λέτο δεν σκόραρε σε Καραϊσκάκη, Χαριλάου και Αγρίνιο(τιμωρημένος) και η συγκομιδή των «πράσινων» ήταν δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Αντιθέτως, από τις 11 αναμετρήσεις που ο «Σέμπα» έβαλε γκολ, ο Παναθηναϊκός κέρδισε τις 10 και ήρθε ισόπαλος στο Περιστέρι, παίζοντας όμως με 10! Μάλιστα, εκείνη η ισοπαλία χαρακτηρίστηκε ως νίκη, αφού ο Λέτο ισοφάρισε στο 86’ το γκολ του Ατρόμητου, αν και η ομάδα του έπαιζε από το 2’ λεπτό με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Καρνέζη.

Κι αν ο Λέτο συνεχίσει να σκοράρει και ο Παναθηναϊκός να παίρνει τις νίκες όπως έχει συμβεί μέχρι στιγμής, τότε όλοι στην Παιανία, θα κοιμούνται πιο εύκολα! Επίσης, αξιοσημείωτο είναι πως ο Αργεντινός σκοράρει με μεγαλύτερη συχνότητα του «μεγάλου» Σισέ, ο οποίος είναι κι ένας ποδοσφαιριστής που παίζει χρόνια αυτή τη θέση, εν’ αντιθέσει με τον «Σέμπα» που είναι η πρώτη του χρονιά σαν σέντερ φορ. Και δεν τα πάει καθόλου άσχημα. Ιδού τα γκολ του MVP του πρωταθλήματος.



1η αγωνιστική. Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 0-2 (έκανε το 0-1)
2η αγωνιστική Παναθηναϊκός –Γιάννενα 3-1 (έκανε το 3-1)
3η αγωνιστική Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-1(έκανε το 1-1)
6η αγωνιστική Ξάνθη-Παναθηναϊκός 2-3(έκανε το 0-1 και το 0-2)
7η αγωνιστική Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 4-0 (έκανε το 2-0 και το 4-0)
8η αγωνιστική ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-3 (έκανε το 0-3)
9η αγωνιστική Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 3-2 (έκανε το 1-0 και το 2-0)
11η αγωνιστική Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 3-1 (έκανε το 3-1)
13η αγωνιστική Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-2 (έκανε το 1-1)
14η αγωνιστική Παναθηναϊκός-Αστ. Τρίπολης 3-1 (έκανε το 1-0 και το 3-0)
16η αγωνιστική Παναθηναϊκός-Κέρκυρα 1-0 (έκανε το 1-0)

** Τα παιχνίδια της 4ης και 5ης αγωνιστικής με Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό, θα διεξαχθούν στις 18 και 25 Ιανουαρίου αντίστοιχα.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x