Κώστας Μιαούλης

Σύγχρονοι «Νέρωνες» Αδαμίδης, Supporters και το παρεάκι του 2004

Η καταστροφή πλέον φτάνει στην ολοκλήρωσή της. Από τη στιγμή που το παρεάκι πήδηξε από το καράβι και ο Αδαμίδης, διευκόλυνε με τον ιδανικότερο τρόπο την έξοδο του Πέτρου Παππά με την ευγενική αρωγή των Supporters και τώρα απλώς βάζει τις τελευταίες πινελιές στην διάλυση της ΑΕΚ.

Του Κώστα Μιαούλη

Η καταστροφή πλέον φτάνει στην ολοκλήρωσή της. Από τη στιγμή που το παρεάκι πήδηξε από το καράβι και ο Αδαμίδης, διευκόλυνε με τον ιδανικότερο τρόπο την έξοδο του Πέτρου Παππά με την ευγενική αρωγή των Supporters και τώρα απλώς βάζει τις τελευταίες πινελιές στην διάλυση της ΑΕΚ.

Κι αν για το θέμα του Τζεμπούρ υπήρχαν πάμπολλες δικαιολογίες για να σερβιριστεί όμορφα το παραμυθάκι στον κόσμο, στην περίπτωση του «Λεό» που δέχτηκε ακόμα και μείωση δεν υπάρχει καμία. Ακόμα κι ο πιο φανατικός φίλος του Ολυμπιακού, αν βρισκόταν στο τιμόνι της ΑΕΚ, δεν θα αμπαλάριζε τόσο όμορφα τα «δώρα» για τους «ερυθρόλευκους».

Ακόμα και αν ο ποδοσφαιριστής δεν καταλήξει προς το λιμάνι, η «Ένωση» χάνει τζάμπα τον παίκτη. Το σημαντικότερο περιουσιακό της στοιχείο, που της κόστισε 800.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2009, μαζί με τον Μάκο και τον Μανωλά, θα φύγει τζάμπα, ανεξάρτητα από το που θα πάει. Ασφαλώς το να κατηφορίσει σε αντίπαλο, είναι ακόμα μεγαλύτερη ζημιά. Προσφυγή κατέθεσε πριν λίγο ο Καράμπελας. Άραγε την Κυριακή η ΑΕΚ θα συμπληρώνει όχι 18άδα, αλλά 11άδα για το ματς με τον ΠΑΟΚ;

Ο κόσμος νόμιζε πως με την αποχή του από το γήπεδο φέτος, θα «πονούσε» οικονομικά αυτή την ανύπαρκτη διοίκηση. Πρακτικά το μόνο που κατάφερε ήταν να διευκολύνει την διάλυση αυτής της ομάδας και την ολοκλήρωση του καταστροφικού έργου της διοίκησης. Μιας διοίκησης που αβανταρίστηκε μάλιστα για μεγάλο διάστημα από το πιο ενεργό κομμάτι των οργανωμένων και καλό θα ήταν να απολογηθούν και να μας εξηγήσουν γιατί έκαναν πλάτες στον παραιτημένο εδώ και 110 μέρες, πρόεδρο.

Τώρα η ζημιά έχει γίνει. Δεν ξέρω αν το να πάει στα Σπάτα κανείς θα βγάλει τίποτα. Αμφιβάλλω αν θα βρει και κανέναν. Στο γήπεδο ασφαλώς και δεν περιμένω οι παραιτημένοι να είναι παρόντες. Οπότε το μόνο που απομένει είναι να περιμένουμε ποιες αστείες δικαιολογίες και προφάσεις, θα βρει ο παραιτημένος εδώ και 110 μέρες, να μας σερβίρει την Τετάρτη. Κι επίσης να απαντήσει κάποιος ειλικρινά, τι χειρότερο μπορεί να κάνει μια διοίκηση που θα ορίσει το Πρωτοδικείο, από μια διοίκηση που είναι ανύπαρκτη και ανήμπορη να βοηθήσει στο παραμικρό την ομάδα.

Το παρεάκι του 2004 ελπίζω να είναι ικανοποιημένο, αφού το καταστροφικό πέρασμά του, άνοιξε τον δρόμο, για την οριστική διάλυση. Μαζί ελπίζω να αισθάνονται… δικαιωμένα και τα… εξωγήινα «ανθρωπάκια» που τους στήριξαν τόσα χρόνια τώρα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x