Stoiximan Super League

Νοκ άουτ ο Κουίνσι

Διάταση Α’ βαθμού είναι η διάγνωση για το τραύμα του Κουίνσι από τις κλωτσιές που δέχτηκε στην Λιβαδειά. Συνέπεια αυτού, ο Γκανέζος να χάσει το ματς με την Ξάνθη την Κυριακή στο ΟΑΚΑ αφού χρειάζεται ακόμη 5-7 μέρες θεραπείας. Δύσκολα θα προλάβει και ο Λέτο το ματς με τους Ακρίτες. Τέλος, ο Ζέκα, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στο επόμενο ματς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Διάταση Α’ βαθμού είναι η διάγνωση για το τραύμα του Κουίνσι από τις κλωτσιές που δέχτηκε στην Λιβαδειά.

Συνέπεια αυτού, ο Γκανέζος να χάσει το ματς με την Ξάνθη την Κυριακή στο ΟΑΚΑ αφού χρειάζεται ακόμη 5-7 μέρες θεραπείας.

Δύσκολα θα προλάβει και ο Λέτο το ματς με τους Ακρίτες.

Τέλος, ο Ζέκα, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στο επόμενο ματς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Στην προπόνηση της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Μπουμσόνγκ και Ρούντολφ, ενώ ο Λέτο αρχικά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε θεραπεία. Την οποία, θα την ακολουθήσει μέχρι και την Πέμπτη. Τότε, θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά και θα ξεκαθαρίσει εάν θα μπορέσει να αγωνιστεί εναντίον της Ξάνθης, με τις πιθανότητες πάντως, να μην είναι υπέρ του Αργεντινού.

Επίσης, από την σημερινή προπόνηση απουσίαζαν και οι Νίνης-Κατσουράνης λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ομάδα, αφού ήταν προγραμματισμένη μία φωτογράφηση. Απών και ο Γιώργος Καραγκούνης που ταλαιπωρείται από ίωση.

Τέλος, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι ο ποδοσφαιριστής Ζοσέ Κάρλος Γκονσάλβες Ροντρίγκες θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 4 κίτρινων καρτών, στον αγώνα της 22ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x