Europa League

Μανιάτης: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Έτοιμοι για να ανταποκριθούν σε οποιεσδήποτε συνθήκες και… οποιαδήποτε ώρα θα πρέπει να είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού εν όψει της αναμέτρησης με τη Ρούμπιν Καζάν στην παγωμένη Μόσχα, όπως δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι της Τρίτης.

Έτοιμοι για να ανταποκριθούν σε οποιεσδήποτε συνθήκες και… οποιαδήποτε ώρα θα πρέπει να είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού εν όψει της αναμέτρησης με τη Ρούμπιν Καζάν στην παγωμένη Μόσχα, όπως δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι της Τρίτης.

«Είναι πολύ δύσκολο για εμάς, είναι κάτι πρωτόγνωρο. Περιμένουμε την απόφαση της UEFA αν θα γίνει το παιχνίδι και αν αποφασιστεί ότι θα γίνει, εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ανέφερε ο μεσοαμυντικός των Πειραιωτών.

Όσο για το αν η απραξία της Ρούμπιν θα παίξει ρόλο, είπε: «Πιστεύω ότι ο προπονητής μας και οι συνεργάτες του έχουν δει πολλές φορές τη Ρούμπιν. Περιμένουμε να μας την αναλύσει και να μας δείξει το βίντεο. Είναι καλό για εμάς ότι δεν έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους. Πιστεύω ότι και αυτοί θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με αυτές τις θερμοκρασίες γιατί άνθρωποι είναι. Βέβαια είναι πιο συνηθισμένοι από εμάς σε αυτές τις θερμοκρασίες».

Για την αγωνιστική του κατάσταση μετά τις μυϊκές ενοχλήσεις που είχε από το παιχνίδι με την ΑΕΚ ανέφερε: «Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε τέτοιες συνθήκες αγώνα και πολλοί από τους συμπαίκτες μου. Η κατάσταση μου είναι καλή δεν έπαθα κάτι σημαντικό με την ΑΕΚ είχα κάτι κράμπες, ένιωσα ένα σφίξιμο, αλλά τώρα είμαι καλά».

Μπορεί ο Ολυμπιακός να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη; «Σίγουρα αυτή την στιγμή πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι του Europa League. Η ομάδα μας θα διεκδικήσει και το νταμπλ και καλή πορεία στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ με αρκετούς και ποιοτικούς παίκτες. Όλη η ομάδα είναι πολύ συγκεντρωμένη στους στόχους της ειδικά από το παιχνίδι της Τούμπας και μετά και νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Για τις ιδιαιτερότητες που έχει ένας τεχνητός χλοοτάπητας, όπως αυτός στο «Λουζνίκι», ανέφερε: «Είναι κάτι καινούριο αυτό. Βέβαια όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε παίξει σε συνθετικό χλοοτάπητα, αλλά απ’ όσο γνωρίζω είναι έβδομης γενιάς και είναι πολύ καλό το χορτάρι και παίζει και η Εθνική Ρωσίας σε αυτό το γήπεδο και δεν νομίζω ότι θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Τέλος, ερωτηθείς για την… εξάρτηση που θα έχουν οι παίκτες για να προστατευτούν από το τσουχτερό κρύο, απάντησε: «Οι ποδοσφαιριστές επιτρέπεται να φοράνε ισοθερμικά στα χρώματα της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x