Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Το come back του Ολυμπιακού είναι γεγονός

Αν πατήσουμε το pause οκτώ αγωνιστικές πριν από τη λήξη, βρισκόμαστε μπροστά στο συμπέρασμα ότι παρακολουθούμε το πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Διότι 22 αγωνιστικές μετά την έναρξη δεν γνωρίζουμε ούτε ποιος θα πάρει τον τίτλο, ούτε ποιοι θα παίξουν στα play off, ούτε ποιοι θα υποβιβαστούν.

Αν πατήσουμε το pause οκτώ αγωνιστικές πριν από τη λήξη, βρισκόμαστε μπροστά στο συμπέρασμα ότι παρακολουθούμε το πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.

Διότι 22 αγωνιστικές μετά την έναρξη δεν γνωρίζουμε ούτε ποιος θα πάρει τον τίτλο, ούτε ποιοι θα παίξουν στα play off, ούτε ποιοι θα υποβιβαστούν.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έκαναν άνετες νίκες και έδωσαν ακόμη μια ένδειξη που τεκμηριώνει τον ισχυρισμό ότι είναι ικανοί να φτάσουν στο ντέρμπι για να παίξουν, σε μια παρτίδα, τον τίτλο. Χάρη στην έκπληξη της πορείας του Παναθηναϊκού, αλλά και στο come back του καλού Ολυμπιακού έχουμε ένα ορθάνοιχτο σε διεκδίκηση τίτλο.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Ο αποψινός Ολυμπιακός έδωσε μια καθαρή απόδειξη ότι αισθάνεται καλύτερα και έχει τινάξει από πάνω του τον εκνευρισμό που του είχε δημιουργήσει η κοιλιά που έκανε μετά τις γιορτές. Είναι φανερό ότι ο Ολυμπιακός πλέον νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του, και φτάνει να καθαρίζει παιχνίδια δίχως καν να πατήσει γκάζι.

Ψυχολογικός νικητής της αγωνιστικής είναι ο Ατρόμητος, με δεύτερο τον Αστέρα. Ο πρώτος βρέθηκε στην 5η θέση και ξαναπίστεψε βαθύτερα στα play off. Οι Τριπολιτσιώτες πήραν ένα βαρύ διπλό και αρχίζουν να σκέφτονται κι εκείνοι το θαύμα της διεκδίκησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ψυχολογικός νικητής όμως είναι και ο Λεβαδειακός, που συνεχίζει μια πορεία-θαύμα και αρχίζει να βγάζει τον εαυτό του από την κουβέντα του υποβιβασμού. Σε αυτήν βύθισε τον Παναιτωλικό, που μοιάζει σήμερα ο πιο αδύναμος κρίκος από αυτούς που μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία. Ψυχολογικά ηττημένος είναι και ο ΠΑΣ, αλλά τον κρατά η σκέψη ότι έχει λιγότερα παιχνίδια.

Πολύ καλό μαντάτο αυτής της αγωνιστικής ήταν η «αθόρυβη» παρουσία των διαιτητών. Είναι ευχή για το πρωτάθλημα να παραμείνουν, οι διαιτητές, σιωπηλοί μέχρι το ντέρμπι. Θα βοηθήσουν πολύ στην βελτίωση της εικόνας του πρωταθλήματος, που τόσο την έχει ανάγκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x