Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Μεγάλη (και) τηλεοπτικά η πρόκριση Θρύλου!

Η μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Ρούμπιν Κ. και η συνέχιση (τουλάχιστον) και στους «16» του Europa League έχει το σημαντικό αντίκτυπο στο τηλεοπτικό σκέλος, σε ότι αφορά στον ΑΝΤ1, ο οποίος έχει τις βασικές επιλογές της διοργάνωσης...

Η μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Ρούμπιν Κ. και η συνέχιση (τουλάχιστον) και στους «16» του Europa League της ευρωπαϊκής περιπέτειας των Πειραιωτών, έχει το σημαντικό αντίκτυπο στο τηλεοπτικό σκέλος, σε ότι αφορά στον ΑΝΤ1, ο οποίος διαθέτει τις βασικές επιλογές της διοργάνωσης...

Οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν ολόθερμο το ελληνικό ενδιαφέρον στην δεύτερη τη τάξει διασυλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης και στον ΑΝΤ1 που, βέβαια, περίμεναν το ιδεατό για την αποψινή βραδιά, δηλαδή και την πρόκριση ΠΑΟΚ, δεν μπορούν παρά να πανηγυρίζουν, καθώς θα μπορούν να «παίζουν» με το χαρτί του Europa League όχι, όμως, μόνο σε θεωρητικό επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στους «16», παραμένει ζωντανός στην διοργάνωση και αυτό είναι το πολύ-πολύ σημαντικό ΚΑΙ τηλεοπτικά.

Πλέον, από αύριο (24/2), στον ΑΝΤ1 θα κάνουν σχέδια για την καλυψη των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με την Μέταλιστ, η οποία θα είναι η επόμενη αντίπαλος της ελληνικής ομάδας στο Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x