Stoiximan Super League

Κι άλλο «όχι» για Μανωλά!

Αμετακίνητη στις απαιτήσεις της για τον Κώστα Μανωλά παραμένει η ΑΕΚ! Η Ντνιέπρ κατέθεσε και τρίτη πρόταση (που ήταν μικρότερη από την προηγούμενη, αλλά αφορά και ποσοστό μεταπώλησης) αλλά η «Ένωση» την απέρριψε και εξακολουθεί να ζητά τις 800.000 ευρώ που τέθηκε ως τιμή στο Δ.Σ. της Τετάρτης. Αν αυτή ήταν η τελική προσφορά των Ουκρανών -όπως ισχυρίζονται- ο Μανωλάς γυρίζει άπρακτος στην Αθήνα. Πίεσεις του Στέλιου Μανωλά, που τονίζει ότι ο παίκτης έχει υπογράψει, ούτως ή άλλως, για το καλοκαίρι!

Αμετακίνητη στις απαιτήσεις της για τον Κώστα Μανωλά παραμένει η ΑΕΚ!

Η Ντνιέπρ κατέθεσε και τρίτη πρόταση (που ήταν μικρότερη από την προηγούμενη, αλλά αφορά και ποσοστό μεταπώλησης) αλλά η «Ένωση» την απέρριψε και εξακολουθεί να ζητά τις 800.000 ευρώ που τέθηκε ως τιμή στο Δ.Σ. της Τετάρτης.

Αν αυτή ήταν η τελική προσφορά των Ουκρανών -όπως ισχυρίζονται- ο Μανωλάς γυρίζει άπρακτος στην Αθήνα.

Η συμφωνία των Ουκρανών με τον παίκτη (για συμβόλαιο 3,5 ετών με ετήσιες αποδοχές 550.000 ευρώ και πριμ υπογραφής 500.000 ευρώ στον ίδιο και άλλα τόσα στον θείο του) είναι δεδομένη. Μάλιστα, ο Μανωλάς βρίσκεται από την Τετάρτη στην Ουκρανία και σήμερα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Η μεταγραφή ωστόσο -με τα τωρινά δεδομένα τουλάχιστον- είναι τουλάχιστον «στον αέρα». Κι αυτό διότι μπορεί ο Ανδρέας Δημητρέλος να έδωσε άδεια στον παίκτη να ταξιδέψει και να εμφανιζόταν θετικός και στην πρώτη πρόταση της Ντνιέπρ ύψους 600.000 ευρώ (εκ των οποίων στο ταμείο θα έφταναν, λόγω και του ποσοστού του Θρασύβουλου, 300.000 ευρώ) ωστόσο αυτή κρίθηκε ως εξευτελιστική και απορρίφθηκε από το Δ.Σ. της Τετάρτης.

Εκεί τέθηκε, δε, ως αδιαπραγμάτευτη τιμή πώλησης οι 800.000 ευρώ -θέση που κλήθηκε να μεταφέρει στις διαπραγματεύσεις στην Ουκρανία ο Άρναρ Γκρέταρσον. Όταν το έκανε, λοιπόν, την Πέμπτη, η Ντνιέπρ δεν φάνηκε να συγκινείται ιδιαίτερα και -ποντάροντας και στην πίεση του Στέλιου Μανωλά να ολοκληρωθεί η μεταγραφή- επανήλθε με πρόταση βελτιωμένη κατά 50.000 ευρώ (ήτοι 650.000 ευρώ)!

Κι όταν κι εκείνη απορρίφθηκε από τη διοίκηση της ΑΕΚ, οι Ουκρανοί επανήλθαν με την τελική προσφορά τους που αφορούσε… 500.000 ευρώ συν 10% ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Μικρότερο ποσό, δηλαδή, που θα μπορούσε να πάει άμεσα στα ταμεία, όπως και είναι το πρωτεύον για την ΠΑΕ. Κατόπιν αυτού, η απάντηση της διοίκησης ήταν εκ νέου αρνητική και εφόσον ισχύει ο ισχυρισμός των Ουκρανών ότι ήταν η τελική τους προσφορά, ο Μανωλάς θα πρέπει να γυρίσει άπρακτος στην Αθήνα.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο θεωρείται αδιανόητο από τον θείο Μανωλά, που εξάσκησε και το τελευταίο μέτρο πίεσης για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ενημερώνοντας πως ο Κώστας έχει υπογράψει ήδη με τη Ντνιέπρ για το καλοκαίρι. Με τον αποκλεισμό της πιθανότητας, λοιπόν, να υπογράψει συμβόλαιο ανανέωσης ο παίκτης και θέτοντας ως δεδομένο ότι η ΠΑΕ θα τον χάσει τσάμπα το καλοκαίρι, επιδιώκει έστω και την ύστατη ώρα την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x