Γενικά

«Θα χαρώ να δουλέψω με τον Μανωλά»

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την διαφαινόμενη απόκτηση του Κώστα Μανωλά από την Ντνιέπρ, δήλωσε στον ρωσικό Τύπο, ο τεχνικός του ουκρανικού συλλόγου, Χουάντε Ράμος. «Μας ταιριάζει ο τρόπος παιχνιδιού του, αλλά θα πρέπει να δουλέψει πολύ για να βελτιωθεί. Θα χαρώ πολύ να τον βοηθήσω» δήλωσε ο Ισπανός προπονητής, που χαρακτήρισε απόλυτα ταιριαστό με την ομάδα, τον τρόπο παιχνιδιού του Έλληνα αμυντικού.

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την διαφαινόμενη απόκτηση του Κώστα Μανωλά από την Ντνιέπρ, δήλωσε στον ρωσικό Τύπο, ο τεχνικός του ουκρανικού συλλόγου, Χουάντε Ράμος.

«Μας ταιριάζει ο τρόπος παιχνιδιού του, αλλά θα πρέπει να δουλέψει πολύ για να βελτιωθεί. Θα χαρώ πολύ να τον βοηθήσω» δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα vgorode.ua.ο Ισπανός προπονητής και συνέχισε:

«Μελετήσαμε τις πιθανότητες να αποκτήσουμε τον Κώστα. Έχουμε δει πολλά παιχνίδια στα οποία έλαβε μέρος, ζυγίσαμε τα υπέρ και τα κατά και καταλήξαμε πως ταιριάζει σε αυτό που αναζητούμε».

Επί προσθέτως, για τα «δυνατά» στοιχεία του Μανωλά αλλά και τα αρνητικά στοιχεία του παιχνιδιού του, ο Χουάντε Ράμος επισήμανε: «Είναι γρήγορος, πολύ δυνατός και καλός με τη μπάλα στα πόδια. Πρέπει να προσπαθήσει, ωστόσο, να αποφεύγει τις κίτρινες κάρτες. Είμαι σίγουρος πως έχει τεράστιο κίνητρο και θα χαρώ πολύ να τον βοηθήσω να βελτιωθεί, όπως και κάθε άλλο ποδοσφαιριστή».

Τέλος για την πορεία της Ντνίεπρ στο ουκρανικό πρωτάθλημα τόνισε: «Νομίζω πως θα κάνουμε σημαντικά βήματα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η διοργάνωση αυτή υπάρχει εδώ και 20 χρόνια. Τα επιθυμητά αποτελέσματα θα έρθουν».

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x